Kerstborrel Ministerie BUZA

Bij ons kan iedereen de top bereiken

Als wij de vraag krijgen om de jaarlijkse kerstborrel uniek te maken met een grappige knipoog, dan worden wij direct enthousiast. De locatie moest op loopafstand zijn van het kantoor en de waardering, trots voor organisatie en personeel moest terugkomen. Maar vooral het unieke! Dat is ons gelukt, onder het motto ‘Bij ons kan iedereen de top bereiken’ hebben wij de kerstborrel laten plaats vinden bij Bleyenberg. Op de allereerste echte rooftopbar bij de man die van Kwantum een begrip maakte. Het oude Kwantum gebouw met een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de Skyline en de rest van de Haagse binnenstad met alle kerstlampjes. Unieke locatie was gevonden!

Geweldig feest met DJ en saxofonist

Met de zin ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de muren behangen’ hebben wij de locatie sfeervol aangekleed. Buiten op het terras stonden de kratten met dekens en kussens klaar voor de gasten om er lekker warmpjes bij te zitten. ‘Op een lege maag kun je niet bedrijfsleiden’ was het motto voor de catering. Direct bij binnenkomst werden de gasten ontvangen met een glas Cava, waarna de gasten werden verwend met een walking diner. De borrel was compleet toen de saxofinist begon te spelen en samen met de DJ een geweldig feest neerzetten! Om nog een klein beetje magie eraan toe te voegen, bracht onze table magican de gasten nog verder in verbazing tijdens het feest.

Onze eventmanagers

Hoe hebben onze eventmanagers deze opdracht ervaren?

"Kerstborrels zijn er altijd vele van maar als de vraag erbij komt hij moet uniek en een beetje gek zijn - daar krijg ik energie van en barst de creativiteit los! Het enthousiasme van de gasten was zo aanstekelijk dat het feestje op deze locatie al direct bij binnenkomst een groot succes was. Plus dat waanzinnige uitzicht, ik ben en blijf een Rotterdammer maar dit was toch ook wel erg mooi." - Gloria Huisman

Gloria Huisman