Sinterklaasfeest-organiseren

Sinterklaasfeest organiseren

Met de komst van sinterklaas in het vooruitzicht  🗓️ is dit hét moment om een sinterklaasfeest te organiseren voor jouw bedrijf. Op zo'n dag vier je het feest voor alle leeftijden met vele activiteiten en natuurlijk een bezoek van sint en piet 🤩

Sinterklaasfeest-organiseren-bedrijf

Activiteiten Sinterklaasfeest

Stiekem kan het organiseren van een jaarlijks sinterklaasfeest voor de kinderen van je medewerkers niet uitblijven. Een gezellig moment waarbij de kinderen stuiteren van de adrenaline en de volwassenen met elkaar kunnen bijpraten. Zelfs de organisatie van een Sinterklaasfeest laten wij aansluiten bij jou als bedrijf.

Wordt het een activiteitenochtend voor de kinderen waarin ze met hulp van piet hun pietendiploma kunnen behalen? Een middag waarin Sint voorleest uit het grote rode boek? Of wordt het een spectaculaire show met een heuse pietendisco? Hoe dan ook, een bezoek van de Sint zal niet uitblijven. Met het organiseren van een Sinterklaasfeest verschijnt er gegarandeerd op vele kindergezichten een grote glimlach!

Ideeen-Sinterklaasfeest-bedrijf

Hulp bij jouw sinterklaasfeest

Hebben jullie op het eigen bedrijf een geschikte plek voor jullie Sinterklaasfeest? Of gaat de voorkeur uit naar een meer centrale gelegen externe locatie? 

Raad & Daad evenementen heeft ervaring met het organiseren van creatieve evenementen, zo ook met sinterklaasfeesten. Samen met jullie bepalen we de insteek van dit gezellige kinderfeest. Waarna we op basis van jullie wensen en budget een feestelijk concept presenteren. Wij ontzorgen je zowel in het voortraject als tijdens het feest. Jij kan samen met je gezin genieten terwijl wij het overzicht bewaken! 

Sinterklaas-op-het-werk

Wist je dat een sinterklaasfeest fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een sinterklaasfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het sinterklaasfeest fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel én een sinterklaasfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Offerte aanvragen voor een gezellig Sinterklaasfeest?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.