50-jarig-jubileum

50-jarig jubileum bedrijf

Tikt jouw bedrijf binnenkort de 50 jaar aan? Tijd om groots uit te pakken 🤩! Een 50-jarig jubileum  is de uitgelezen kans om het verhaal van jouw organisatie te vertellen.

50-jarig-jubileum-activiteiten

Een onvergetelijk 50-jarig jubileum

Ieder bedrijf is uniek, daarom vieren we een 50-jarig jubileum altijd op een manier die past bij jouw bedrijf. Een feest dat aansluit bij jouw verhaal, doelen en budget. Een bedrijfsjubileum kun je op allerlei manieren vieren: een diner, feestavond of een open dag. Of een combinatie van alles natuurlijk. 

Het succes is mede afhankelijk van de invulling van het programma. Maar waar je ook voor kiest, samen maken we van jullie 50-jarig jubileum een groot succes! Van de uitnodiging en de aankleding, tot de catering en het entertainment, alles sluit perfect op elkaar aan. Laat je verrassen door een spetterend concept!

50-jarig-jubileum-werk

Jouw doelgroep in het zonnetje

Verras jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers met een spetterend feest. Het is belangrijk om te investeren in jouw relaties en medewerkers, een 50-jarig jubileum is een mooi moment om deze waardevolle mensen in het zonnetje te zetten. 

We hebben een uitgebreid netwerk met altijd wel een cateraar en decorateur die perfect aansluit bij jouw wensen. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie jubileum een onvergetelijk moment wordt waar iedereen nog lang over napraat. 

jubileum-foodtruck-catering

Wist je dat een 50-jarig jubileum voor het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 50-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep

Offerte aanvragen voor een goed verzorgd 50-jarig jubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.