Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival organiseren

Wil jij je medewerkers bedanken en nader tot elkaar brengen 😍? En wil je dat op een laagdrempelige en informele wijze? Organiseer dan jullie eigen bedrijfsfestival 🎪!

Festival-op-het-bedrijf

Bedrijfsfestival in feestsfeer

Een bedrijfsfestival is te organiseren in veel verschillende vormen. Daarom starten we met een goede voorbereiding. We willen je echt leren kennen en vragen je het hemd van het lijf. Daarna verpletteren we je met een gaaf concept voor jullie eigen bedrijfsfestival. Is er behoefte aan een zomerfestival ter vervanging van de jaarlijkse zomerbarbecue? Een familiefestival voor het hele gezin? Een zogenoemd congrestival waarin plezier en kennisoverdracht wordt gecombineerd? Of bijvoorbeeld een winterfestival ter afsluiting van het jaar? 

We stemmen het festivalconcept volledig af op jullie wensen en budget, met als doel herinneringen te bezorgen. Een festival waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat allemaal met een flinke dosis humor en plezier!

Bedrijfsfeest-festival

Festival op het eigen bedrijf

Hebben jullie op het werk een eigen parkeerterrein, een grasveld of een grote loods tot jullie beschikking? Overweeg dan om jullie eigen locatie in te zetten voor jullie bedrijfsfestival. Er is zoveel meer mogelijk dan waar je wellicht in eerste instantie aan denkt. Het organiseren van een bedrijfsfestival op eigen locatie is ook nog eens gunstig voor de WKR!

Wij van Raad & Daad evenementen komen graag langs om de gewenste festivallocatie te bekijken. We meten hem in, bekijken de facilitaire voorzieningen en we laten ter plekke jullie wensen tot leven komen. Jullie bedrijfskennis combineren we met onze jarenlange ervaring in het creëren van pop-up festivallocaties. Of je nu het bedrijfsfestival volledig uit handen wilt geven of het liever in coproductie organiseert. De keuze is aan jullie, het is immers jullie feest!

Muziekfestival-bedrijf

Jouw eigen festival samenstellen

De evenementenmakers van Raad & Daad evenementen toveren iedere locatie om tot een sprekende festivallocatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners kleden we jullie festival aan met unieke foodtrucks en aankleding. Met bijpassend entertainment en muziek zullen jullie werknemers zich helemaal thuis voelen. Wij weten precies wat er nodig is om jullie bedrijfsfestival spraakmakend te maken. Terwijl jij geniet van de streetfood gerechten van de foodtrucks, zorgen wij ervoor dat alles klopt. Tot op het kleinste detail. Niets is te gek. 

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer
“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep

Offerte aanvragen voor een waanzinnig bedrijfsfestival?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.