110-jarig-jubileum-de-Voogt

Onvergetelijke familiedag voor het hele gezin

Jubileum
De Voogt Naval Architects

Bij Raad & Daad evenementen weten we als geen ander hoe we een betoverende sfeer kunnen creΓ«ren die jong en oud aanspreekt. Voor De Voogt Naval Architects organiseerden we een familiefestival ter ere van het 110-jarig bedrijfsjubileum.

🏒

Locatie

Het parkeerterrein werd omgebouwd tot een familie festivalterrein. Uiteraard ontbrak een rondleiding door kantoor ook niet!

🎯

Doelstelling

Het vieren van het 110-jarig bedrijfsjubileum samen met alle medewerkers en hun gezin.

πŸ˜„

Aantal personen

We mochten 350 personen ontvangen op het familie festival. Waarvan 70 kinderen rond rende met een glimlach van oor tot oor.

Familiefestival-De-Voogt

Speelparadijs voor kinderen en volwassenen

Klaar om die saaie rondleiding door jouw kantoor te transformeren naar een spannende speurtocht? Van de jongste avonturiers tot de meest nieuwsgierige partners, iedereen kan deelnemen en gaat op zoek naar de juiste antwoorden. Wie gaat er met die felbegeerde overwinning vandoor?

In een speciaal kinderspeelparadijs, worden kinderen door ervaren schminkartiesten omgetoverd tot kleurrijke sprookjesfiguren. De knutselhoek laat creativiteit tot leven komen en een gigantisch twister-spel met XL-puzzel in eigen huisstijl staat garant voor de gekste capriolen.

Bedrijfsfamiliedag.jpg

Familie festival

Maar er was meer! Na de speurtocht en het spelen in de kidscorners verspreidde de geuren van het sfeervolle foodtruck plein zich door het kantoor. Tijd om te genieten van heerlijke poffertjes, smaakvolle pizza’s, knapperige frietjes en sappige burgers bereid op de green egg BBQ! Een culinaire beleving die smaakpapillen prikkelt en voor een gezellige sfeer zorgt. 

Kortom: een middag vol lachende gezichten, waar collega’s, partners, kinderen en ouders samen kwamen om dit bijzondere 110-jarig jubileum te vieren. En natuurlijk moest deze bijzondere mijlpaal worden vastgelegd. Daarom stond de Volkswagen photobooth klaar om de meest geweldige foto’s te maken samen met collega’s en familie.

Spetterende familiedag

Ben jij op zoek naar een ervaren evenementenbureau dat betovering en gezelligheid samenbrengt in een spetterende familiedag? Neem dan contact met ons op en ontdek de magie die we jou te bieden hebben! 

Familiedag-organiseren
Familiefestival-Photobooth
Familiefestival-organiseren

Ook een familiedag op eigen locatie organiseren?

Wil je ook een familiedag op eigen locatie organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!