Wil jij de familieleden van jouw medewerkers een kijkje 🔎 achter de schermen van je bedrijf geven? Organiseer een unieke familiedag! Leer jong en oud alle ins en outs van het bedrijf kennen en presenteer je optimaal als fijne werkgever 😍

Bedrijfsfamiliedag

Familiedag voor iedereen

Het woord familie zegt het al: de familiedag moet voor jong en oud geschikt zijn. Voor Zowel de allerkleinste als de volwassenen is het een dag vol met waardevolle momenten. Op het einde van de dag weten ze meer van het werk van papa of mama en hebben ze een grote glimlach op het gezicht. Voor de volwassenen is het leuk om de familie te leren kennen van andere collegas. 

Bij het bedenken van het concept van jullie familiedag houden we hier goed rekening mee. Zo ontwikkelen we een programma dat voor iedereen leuk is! Met jullie wensen en budget in het achterhoofd creëren wij een concept op maat. 

Bedrijfsfamiliedag-activiteiten

Relax en geniet

Het juiste concept van een familiedag voor jouw bedrijf hangt af van jullie doelen of wensen en de cultuur van het bedrijf. Of het nu gaat om een open dag, een familiefestival of een activiteitendag op een externe locatie. Zolang het maar bij jullie als bedrijf past.

Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen we een familiedag op maat. Eerst maken we kennis met jullie bedrijf. Daarna overdonderen we je met een gaaf concept waarna we aan de slag gaan met de organisatie. Zo kan jij tijdens de familiedag ultiem genieten met je eigen gasten. En wij? Wij zorgen ervoor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt! 

Familiefestival-organiseren

Wist je dat een familiedag fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een familiedag op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een familiedag organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer

Offerte aanvragen voor een onvergetelijke familiedag?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.