Kerstfeest-organiseren

Kerstfeest organiseren

Wil jij de feestdagen inluiden met een knallend 💥 kerstfeest? Samen met jouw personeel het kalenderjaar op een onvergetelijke manier afsluiten? Een kerstfeest 🎅 organiseren is dan precies wat jouw bedrijf nodig heeft! 

Kerstfeest-organiseren-bedrijf

Kerstfeest bij jou op kantoor

Ook jouw bedrijfspand kan omgetoverd worden tot een prachtige locatie voor een kerstfeest. Met entertainment, heerlijk eten en een sprankelend decor kun je jouw kantoor omtoveren tot een kerstpaleis. 

Kiezen voor een kerstfeest organiseren op eigen locatie brengt ook voordelen met zich mee. Binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Zo kun je een kerstevent organiseren én voordelig profiteren van de voordelen van de werkkostenregeling!

Kerstfeest-op-het-werk

Alles voor een geslaagd kerstfeest

Jouw kerstfeest kan volledig naar eigen smaak en wensen ingericht worden. Toch zijn er een aantal aspecten die niet te missen zijn bij een spetterend kerstfeest. Een kerstfeest organiseren is namelijk hét moment om samen met jouw personeel terug te blikken op een geslaagd jaar, nieuwe doelen te introduceren en je uit te spreken over hoe dankbaar je bent voor iedereen die de organisatie steunt. Een speech is onmisbaar op jouw kerstfeest!

Om na jouw speech een gezellige sfeer te creëren is muziek niet te missen op jouw kerstfeest. Een playlist vol kerstmuziek, een DJ of zelfs live optredens; het kan allemaal. Om al deze mooie momenten vast te leggen laten we een fotograaf komen. Op deze manier kun je een tastbare herinnering maken van jouw kerstfeest en wordt er in de erna periode nog volop nagenoten van het feest!

Kerst-bedrijfsfeest-organiseren

Creatief kerstfeest organiseren!

Voor Raad & Daad evenementen houdt het hier niet op. Wij willen je graag inspireren met enkele evenementen die we eerder voor onze opdrachtgevers hebben georganiseerd. Wil jij een kerstfeest organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een creatief meedenkend brein nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om een tof kerstfeest te organiseren!

“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV

Offerte aanvragen voor een sprankelend kerstfeest?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.