Personeelsfeest-organiseren

Personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest of personeelsuitje heeft een positieve impact 🩷 op de medewerkers. Ontdek nu hoe je samen met het personeel een geweldige dag 🤩 en/of avond kunt beleven tijdens jullie personeelsfeest!

Personeelsfeest-ideeen

Knallend personeelsfeest

Met de evenementenmakers van Raad & Daad evenementen is het altijd feest! Wij maken van elk evenement een onvergetelijke herinnering of je nu onze opdrachtgever of leverancier bent. Samen lachen en genieten van een succesvol evenement is wat ons onderscheid. 

Een personeelsfeest is er in alle soorten en maten. Van een uniek bedrijfsfestival tot een spetterend themafeest voor je medewerkers. Voor we je adviseren over een geschikt personeelsfeest willen we eerst weten wie jullie zijn. Alleen wanneer we alles van je weten kunnen we jouw doel vertalen in het perfect aansluitende feest. Samen gaan we op zoek naar een personeelsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat allemaal met een flinke dosis humor en plezier. 

Ideeen-feest-personeel

Genieten van je personeelsuitje

Ga je liever op pad met de collega's? Ook dat kan natuurlijk. Bij Raad & Daad evenementen stellen we een tof en veelzijdig programma samen dat iedereen leuk vindt. Of het nu gaat om een actieve teambuildingsdag of een programma met keuze activiteiten. Wij regelen alles voor je van A tot Z. Tot op het kleinste detail. Niets is te gek.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners kunnen we alles tot in de puntjes regelen. Vooraf gaan we op locatiebezoek, bespreken uitgebreid de diverse activiteiten en verzorgen het aanmeldingstraject voor je. Zo kan jij samen met de collega's optimaal genieten van een gaaf personeelsuitje terwijl wij lachend op de achtergrond de leveranciers aansturen. 

Feestavond-voor-het-personeel

Wist je dat een personeelsfeest fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een personeelsfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk personeelsfeest?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.