Personeelsfeest-op-eigen-locatie

Personeelsfeest op eigen locatie

We maken we van jouw eigen locatie de ultieme setting voor een onvergetelijk šŸ¤© personeelsfeest. Of je nu droomt van een spetterend feest in de bedrijfshal of een foodtruck festival šŸŽŖ op de parkeerplaats. Wij veranderen jouw eigen locatie om tot de perfecte pop-up locatie. 

Personeelsfeest-op-het-bedrijf

Origineel en creatief

We luisteren naar jouw ideeĆ«n, duiken in de kern van jouw bedrijf en vragen je het hemd van het lijf. We willen namelijk een sprankelend concept aan je kunnen presenteren dat perfect aansluit bij jouw medewerkers. Elk detail voor jullie personeelsfeest op eigen locatie wordt tot in de puntjes uitgedacht en geregeld. Zoals het opstellen van een draaiboek, de logistiek op locatie en natuurlijk de catering en het entertainment. Niets is ons te gek!

Bij Raad & Daad evenementen toveren we iedere locatie om tot een spraakmakende setting voor jouw personeelsfeest. Of je nu het personeelsfeest volledig uit handen wilt geven of het liever in coproductie organiseert. De keuze is aan jullie, het is immers jullie feest! 

Ideeen-personeelsfeest-op-eigen-locatie

Jouw bedrijf als geschikte feestlocatie

Een personeelsfeest organiseren op eigen locatie? Kan dat? We horen het je denken. Ja! Natuurlijk kan dat. Er is zoveel meer mogelijk dan waar je wellicht in eerste instantie aan denkt. En het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie is ook nog eens gunstig voor de WKR!

De evenementenmakers van Raad & Daad plannen graag een afspraak met je in om de gewenste feestlocatie te beoordelen. We meten hem in, bekijken de facilitaire voorzieningen en we laten ter plekke jullie wensen tot leven komen. Jullie locatiekennis combineren we met onze jarenlange ervaring in het creĆ«ren van pop-up feestlocaties. Daarnaast zijn we ook nog eens enorm flexibel, waardoor jouw werknemers tijdens de op- en afbouw minimale hinder ervaren. We verrassen jouw gasten maar al te graag met een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie.

Feest-op-eigen-locatie

Fiscale voordelen: personeelsfeest op eigen locatie

Naast het creĆ«ren van een onvergetelijke ervaring biedt het organiseren van een personeelsfeest op een eigen locatie ook aantrekkelijke fiscale voordelen. De kosten vallen onder de 'vrije ruimte' van de Werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat je als werkgever binnen deze vrije ruimte belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen aan je werknemers mag geven tot een bepaald bedrag. Door het personeelsfeest op eigen terrein te organiseren, kun je de kosten van dit evenement vrijstellen van belastingen. Een fiscaal interessante oplossing voor een grandioos personeelsfeest!

Offerte aanvragen voor een personeelsfeest op locatie?

Onze evenementenmakers creĆ«ren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.