Personeelsfeest-entertainment

Knallend zomerfeest in festival sferen

Personeelsfeest
Verzekeraar

Stel je eens voor Een parkeerterrein vol met zitzakken, strandstoelen, picknickbanken in fantastische kleuren.  Aangevuld met 300 meter aan vlaggenlijnen voor een feestelijke sfeer. 

🏢

Locatie

Het parkeerterrein van onze opdrachtgever werd voor één dag omgebouwd tot festivalterrein.

🎯

Doelstelling

Waardering en trots uitspreken aan de medewerkers door het organiseren van een spraakmakend feest.

😄

Aantal personen

Een spetterend zomer festival voor maar liefst 1.000 personeelsleden

Bedrijfsfeest-op-locatie

Festival op eigen terrein

Pop-up pingpongtafels in bijzondere vormen voor uren spelplezier. Als finishing touch, grote palmen die dit kleurige ontmoetingsplein omtoveren tot een tropisch paradijs. Voor een verzekeraar organiseerden onze eventmanagers een spetterende knalfuif voor maar liefst 1.000 personeelsleden.

Gasten werden van begin tot eind vermaakt, alles was tot in de puntjes geregeld. Een podiumprogramma met een spetterende band die alle verwachtingen overtrof. Een mobiele bingowagen voor de grootste lol en kans op mooie prijzen. Plezier, entertainment en spanning gegarandeerd!

5-jarig-bestaan

Festival branding tot in de puntjes

Naast een spetterend programma begrijpen we bij Raad & Daad evenementen ook hoe belangrijk branding is. Daarom zorgen we ervoor dat jullie huisstijl overal zichtbaar is. Van opvallende lichtletters die jouw boodschap uitdragen tot een gekleurde loper in jouw huisstijlkleur die de gasten welkom heet. En natuurlijk festivalbandjes die iedereen in de feeststemming brengen.

Zomerfeest om nooit te vergeten

Wil jij net als deze klant een onvergetelijk zomerfeest beleven op jouw eigen locatie? Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen.

Bedrijfsfeest-op-eigen-locatie-organiseren
Bedrijfsfeest-organiseren-collegas
Bedrijfsfeest-festival
Rotterdam-Eventmakers

Ook een zomerfestival op eigen locatie organiseren?

Wil je ook een zomerfestival voor het personeel op eigen locatie organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!