Superhelden-feest

Superheldenfeest in een eigen Multiverse

Personeelsfeest
TOPdesk

Een zinderende dag vol energie en avontuur: het jaarlijkse zomerfeest van TOPdesk. Met 600 internationale gasten beleefden we een grootschalig en fantastisch evenement, dat tevens de perfecte afsluiting vormde van de International Week. Een dag vol superhelden en spektakel.

🏢

Locatie

De locatie voor dit spektakel, de RDM Onderzeebootloods, bood de perfecte achtergrond voor een dag vol plezier en samenhorigheid. 

🎯

Doelstelling

Een ochtendprogramma bracht de gasten samen voor een krachtig plenair programma met inspirerende break-out sessies. Waarna het activiteitenprogramma en het afsluitende feest elkaar opvolgde.

😄

Aantal personen

Ruim 600 internationale gasten veranderde vandaag in een heuse superheld, passend bij de eigen TOPdesk Multiverse.

Lasergamen-superhelden-feest

Multiverse

Na het informatieve deel was het tijd voor een welverdiende lunch in het zonnetje. Tijdens de lunch transformeerde iedereen zich om tot superheld. De diversiteit van de kostuums was indrukwekkend, van kleurrijke personages tot indrukwekkende heldenoutfits. Het thema van het feest, 'TOPdesk Multiverse', was overduidelijk. Elke medewerker werd ingedeeld in een multiverse, compleet met vlaggen en teamoutfits die de saamhorigheid versterkten.

Een intense competitie in vier werelden van verschillende spellen: Dodge the bullet, The Strength of a superhero, The Battle of the clever, Lasergamen, Archery Tags, en Water & Fire. Daarnaast waren er tal van andere activiteiten, zoals RIB-bootvaren over de Maas, een superheldenquiz, een games- en stripboekcorner, een filmhoek, en een uitdagende stormbaan.

Superhelden-feest-organiseren

En de winnaar is...

Op het foodplein, dat was omgetoverd tot een manga-plein, konden deelnemers zich aan het einde van de middag tegoed doen aan heerlijk eten vanuit foodtrucks. De feestavond begon met spanning toen de winnende wereld van het middagprogramma werd bekendgemaakt, gevolgd door een nacht vol dans en entertainment. Binnen domineerde de DJ de dansvloer, terwijl buiten de akoestische band een sfeer van gezelligheid creëerde.

De gasten keerden voldaan terug, sommigen in bussen, nog nagenietend van een dag vol heldenavonturen en onvergetelijke momenten.

Alle helden verzamelen!

Het zomerfeest eindigde zoals het begon: grootschalig en met een vleugje magie.

Aankleding-superhelden-feest
Branding-superhelden-feest
Superhelden-feest-amusement

Ook een onvergetelijk personeelsfeest organiseren?

Wil je ook een feest organiseren voor de superhelden van jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!