75-jarig-jubileum-bedrijf

Spraakmakend 75-jarig jubileum

Personeelsfeest
ABS Den Elzen

Een uniek shared dining feest midden in de natuur, een sfeervolle tent met prachtige aankleding. Een intieme omgeving waarin jij je meteen thuis voelt. Wij weten dat details echt het verschil maken! Voor ABS Den Elzen organiseerden we een spetterend jubileumfeest, tot in de puntjes georganiseerd en bruisend tot in de late uurtjes.

🏢

Locatie

Deze avond waren we te gast op het eiland van de Brielsche Aap in Brielle. Een natuurlijke omgeving met een sfeervol restaurant.

🎯

Doelstelling

Een onvergetelijk 75-jarig jubileumfeest waar de gasten nog lang over na zullen praten.

😄

Aantal personen

Onder de stretchtent in het gras verzorgden we een uitgeserveerd diner aan 300 gasten, bestaande uit de medewerkers en hun partner.

Entertainment-tijdens-jubileumdiner

Laat je verrassen

De avond start met een uitgeserveerd diner met tussendoor verrassend amusement. Van cabaret tot verbazingwekkende tafelgoochelaars en van gedichten aan tafel tot een dansshow ter onthulling van de nieuwe huisstijl. De heerlijkste gerechten worden live door onze koks bereid, rechtstreeks op het podium. Je ziet, ruikt en proeft de culinaire hoogtepunten terwijl je geniet van de gezelligheid en de sfeer.

70-jarig-jubileumfeest

Dansend de nacht in

Als klap op de vuurpijl gaat het diner over in een knallend eindfeest, binnen in het restaurant. Een avondvullend podiumprogramma met DJs, bands en een gastoptreden van Vinchenzo. Als finishing touch een photobooth voor een geweldige achterwand met nieuwe huisstijl voor een blijvende herinnering aan deze feestelijke dag.

Jubileumfeest op maat

Een adembenemend jubileumfeest ter ere van jullie bedrijfsjubileum? Een avond waarop je samen geniet van een perfect gepland evenement. 

75-jarig-jubileum-bedrijf.jpg
75-jarig-jubileum-bedrijf
75-jarig-jubileum
Teamoverleg-Raad-en-Daad-evenementen

Ook een spraakmakend jubileumfeest organiseren?

Wil je ook een 75-jarig jubileumfeest organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!