Jubileumfeest in eigen warehouse

Jubileum
DLG

Het was niet zomaar een feestje bij DLG, het was een waar festijn! Na het grandioze succes van het feest in de Van Nellefabriek in 2020, toen de nieuwe huisstijl werd gelanceerd, kwam er een weergaloos vervolg. . Het beloofde een onvergetelijke avond te worden voor het personeel en hun partners.

🏢

Locatie

Het nieuwe crossdock centrum in Maasdijk. Een gedeelte van de loods werd leeg gemaakt, waarna de koelingen werden uitgezet en de ruimte opgewarmd kon worden!

🎯

Doelstelling

Dit keer waren er drie redenen om eens goed uit te pakken: 5 jaar DLG, 25 jaar Daily Fresh en de opening van het splinternieuwe crossdock centrum. 

😄

Aantal personen

Ruim 450 personen mochten wij ontvangen in het crossdock centrum. (Internationale) medewerkers en hun partner genoten van een avondvullend programma.

opening-crossdockcenter-DLG

Bijzonder transport

De avond werd afgetrapt met een inspirerende dialoog tussen de bestuursleden, die tevens in het Engels werd vertaald voor de internationale gasten. Daarna barstte het feest los, met één druk op de knop werden drie palletwagens in beweging gezet, beladen met DLG-dozen, die het podium op rolden. Gepersonaliseerde biertjes kwamen tevoorschijn en werden met kruiwagens door de zaal verspreid. Een prachtige symboliek voor een toekomst vol succes en gezamenlijk proosten op de behaalde mijlpalen.

Activiteiten-jubileum-opening-DLG

Laat je spierballen zien

Spectaculaire foodtrucks rolden binnen, de bar transformeerde tot een ware DLG-bar, de caravan werd omgetoverd tot een ruimte voor een komische pubquiz. En uiteraard stond het fotohokje weer klaar om de mooiste momenten vast te leggen.

Het optreden van Session bracht iedereen in beweging en liet de dansvloer vollopen. De boksbal en het spijkerbroekhangen zorgden ondertussen voor veel hilariteit, durf jij de uitdaging aan? De avond vloog voorbij, en voordat men het wist, reden de bussen naar huis alweer voor. Het was een avond om te koesteren, een avond die de geschiedenis van DLG opnieuw kleurde en een glimlach op ieders gezicht achterliet. Wat een feest, wat een mijlpaal, wat een geweldige herinnering om nooit meer te vergeten.

Een complete metamorfose

In het eigen pand, waar normaal gesproken pallets de boventoon voeren, toverden wij de bedrijfshal om tot een waar feestparadijs met DLG in de hoofdrol. 

branding-jubileumfeest-DLG
5-jarig-jubileumfeest-DLG
pubquiz-caravan-jubileum-DLG

Ook een jubileumfeest op eigen locatie organiseren?

Wil je ook een jubileumfeest in het eigen warehouse organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!