Publieksevenement-organiseren

Publieksevenement

Een geslaagd publieksevenement is een leuke herinnering voor alle bezoekers. Of het nu gaat om een sportevenement 🏆 of een festival met artiesten. Natuurlijk vraagt een publieksevenement om een professionele organisatie 😍.

Publieksevenement-festival

Feestelijk en creatief concept

Een publieksevenement is er in allerlei soorten en maten. Zo kun je denken aan een feestelijk evenement met leuke (koninklijke) gasten, een gaaf festival met foodtrucks, een knallend muzikaal concert of een open dag van een geheel stadsgebied. 

Voor iedere gelegenheid komt Raad & Daad evenementen met een gaaf concept. Zo kun jij uitkijken naar een onvergetelijk event waar nog lang over nagepraat zal worden.

Publieksevenement-crowdcontrol

Publieksevenement zonder zorgen

Een grootschalig publieksevenement wordt pas een succes door een perfecte uitvoering. Omdat het organiseren van zo'n evenement een flinke klus is, denken we bij Raad & Daad evenementen graag met je mee. Of het nu gaat om de line-up, crowd management, de veiligheid, de invulling van de horeca of puur productioneel. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners zorgen we ervoor dat het hele publieksevenement tot in de puntjes geregeld is. Met veel Rotterdams bloed in het bedrijf is de mentaliteit: 'hard werken en dingen waarmaken'. Ons woord, daar houden wij ons altijd aan. 

Evenement-openbaar-toegankelijk

Kun je kosten voor een publieksevenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een publieksevenement, met een extern karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement toch fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een goed verzorgd publieksevenement?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.