Relatie-evenement-organiseren

Relatie evenement

Organiseer een spraakmakend 🎉 relatie evenement en bind je klanten aan je. Vier samen successen, wissel kennis uit of geef een kijkje in het bedrijf. Maak van je relaties - ambassadeurs en bedank 🤝 ze voor hun partnerschap. 

Relatie-event-organiseren

Relatie evenement in de juiste sfeer 

Bij Raad & Daad evenementen verrassen en verbazen we jouw gasten continu, met als doel mooie herinneringen te bezorgen. Een glimlach bij jouw klanten wanneer ze zich geheel op hun gemak voelen tijdens het relatie evenement. De catering, de locatie en de invulling van het programma. Het sluit allemaal aan bij jullie als bedrijf en bij de relaties. Die glimlach geeft ons de energie om het klant event onvergetelijk te maken. 

Hoe groot of klein je het ook viert. Zolang het maar bij jullie past! Je kan denken aan een informele borrel, een smaakvol diner of een congres waarin kennisoverdracht centraal staat. We stemmen het concept volledig af op jullie doelen en budget en dit doen we altijd met een grote glimlach en een dosis advies en ervaring. 

Relatie-event-bedrijf

Relatie evenement op maat

Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen en produceren we een relatie evenement op maat. We willen dat jullie klanten zich thuis voelen. Daarom willen we je eerst echt leren kennen. 

Wanneer we alles van je weten creëren wij het perfecte event voor je. Dit doen we uiteraard niet alleen. Binnen ons netwerk van betrouwbare partners kiezen we de partijen die naadloos op jullie doelstellingen aansluiten. En er is ruimte voor jullie eigen inbreng. Of je nu het relatie evenement volledig uit handen wilt geven of het liever in coproductie organiseert. De keuze is aan jullie.

Relatie-evenement-ideeen

Kun je kosten voor een relatie evenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden

“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een spraakmakend relatie evenement?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.