Productlancering-organiseren

Klantendag voor internationale gasten

Relatie-evenement
eVision

eVision is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar software ontwikkeld voor de olie en gas industrie. De laatste jaren organiseert eVision een klantendag die door klanten van over de hele wereld bezocht wordt. 

🏢

Locatie

Deze dag waren we te gast in de industriële en karakteristieke locatie de Fokker Terminal in Den Haag.

🎯

Doelstelling

Relatiebeheer en het delen van kennis, ervaring en informatie met branchegenoten.

😄

Aantal personen

250 internationale gasten werden in de Fokker Terminal ontvangen voor een programma vol met kennis en inspiratie.

Business-event-congres

Kennissessies voor (inter)nationale relaties

Het toenemende aantal nationale- en internationale bezoekers heeft deze dag uit doen groeien van een evenement op eigen locatie naar een evenement op een externe evenementen locatie. Door de groei van het evenement is ondersteuning gewenst en mochten wij als Raad & Daad evenementen deze ondersteuning bieden. De Fokker Terminal in Den Haag paste perfect hierbij.

De strategie voor het event was gericht op One Vision: het persoonlijk ontmoeten en een band opbouwen met de klanten, nieuwe producten en diensten onder de aandacht brengen, branchegenoten de kans geven ervaringen en informatie over producten te delen.

Productlancering-bedrijf

Netwerken in festivalsfeer

Na het registreren bij binnenkomst, werden de gasten ontvangen op het foodplein onder genot van een kop koffie en lekkernijen. De dag werd begonnen met een plenair programma, waarna de workshops en presentaties in de domes van start gingen. Grote blow-ups van de producten sierde het podium en de domes kleurde de kleuren van de producten.

Voor het culinaire gedeelte hebben wij de gasten verplaatst naar een andere wereld. Het One Vision Festival een parade achtige sfeer met foodtrucks en de fontijnbar als eyecatcher waar de lunch, pauzes en borrel plaats vonden. 

Meer dan alleen een evenementenbureau...

Naast de productie van het evenement hebben wij ook het uitnodigingstraject, registratiesysteem, brandig en film & fotoreportage mogen verzorgen.

Evision-exchange-2019
Business-event

Ook een klantendag organiseren?

Wil je ook een klantendag voor internationale gasten organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!