Naming-ceremony-hapag-lloyd

Strak georganiseerde naming ceremony

Opening
Hapag Lloyd

Hapag-Lloyd Rotterdam heeft de eer om gasten te mogen ontvangen voor een zeer prestigieuze dag: de Naming Ceremony van Al Jmeliyah op de Maasvlakte.

🏢

Locatie

We waren te gast op de terminal van ECT op de Maasvlakte te Rotterdam.

🎯

Doelstelling

Officiële scheepsdoop om de Al Jmeliyah een behouden vaart te wensen.

😄

Aantal personen

Circa 250 (internationale) gasten waren vandaag getuigen van de Naming Ceremony op de Maasvlakte.

Officiele-naming-ceremony

Welkom in Rotterdam, Al Jmeliyah!

Een zeer bijzonder moment waar maar liefst 50 Board members uit Hamburg voor worden overgevlogen. Vrijdag 7 september 2018 gaat de boeken in als een prachtige, feestelijke dag waarbij het gouden hakbijltje het lint doorhakt en de champagnefles uiteenspat tegen de romp van het schip.

Een reusachtig vrachtschip ligt te gloreren aan de kade van de terminal. Een indrukwekkend beeld voor de gasten wanneer zij van dichtbij het schip mogen aanschouwen. Laat staan betreden. Dit soort momenten zijn magisch en blijven je bij.

Naming-ceremony-handeling

Tentenpaviljoen op de terminal

Midden op de terminal op de Maasvlakte is een tentenpaviljoen opgebouwd. Het paviljoen is sfeervol ingericht met strak wit meubilair en de kleuraccenten oranje en blauw komen terug in de aankleding. De gasten arriveren op de Maasvlakte en lopen over de rode loper door de Hapag-Lloyd poort.

Hostesses ontvangen de gasten en heten ze van harte welkom. De bediening gaat rond met diverse fingerfood bites en drankjes.

Proost op een behouden vaart!

Strak georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. We laten niets aan het toeval over en de gasten genieten ultiem.

Naming-ceremony-plenair
Scheepsdoop-organiseren.jpg
Scheepsdoop-Maasvlakte

Ook een naming ceremony organiseren?

Wil je ook een naming ceremony voor relaties organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!