Kerstborrel-bedrijf-aankleding

International dinner party

Personeelsfeest
Caru Containers

Wat een fantastische afsluiting van de Intermodal Europe beurs was het dit jaar! De CARU Containers Dinner Party, bracht een internationaal gezelschap samen voor een onvergetelijke ervaring.

🏢

Locatie

De industriële, 100 jaar oude scheepsbouwloods, IJVER in Amsterdam, vormde de perfecte locatie voor dit bijzondere evenement.

🎯

Doelstelling

Afsluiting van de jaarlijkse Intermodal Europe beurs samen met (internationale) relaties en collega's.

🍽

Aantal gangen

Een uitgeserveerd 7-gangen walking diner dat niet alleen de smaakpapillen, maar ook de zintuigen betoverde.

Catering-kerst-bedrijf

Walking diner

Een sfeervol ontvangst met grote lichtletters op de grond en het CARU-logo op de gevel van de feestlocatie geprojecteerd. Bij binnenkomst werden gasten verwelkomd met de sprankeling van champagne. Proost! De ultieme setting voor het opdoen van nieuwe contacten, het versterken van bestaande relaties en het delen van ervaringen met collegas en internationale partners.

En wat volgde, overtrof alle verwachtingen. Een uitgeserveerd 7-gangen walking diner dat niet alleen de smaakpapillen, maar ook de zintuigen betoverde. Oesters werden geopend en de meest heerlijke cocktails werden bereid.

Jubileum-ideeen-bedrijf

Verbinding vieren

Deze avond was niet alleen een afsluiting van een mooie week maar ook het begin van nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen voor CARU Containers.

Temidden van de culinaire hoogstandjes werden de gasten getrakteerd op een muzikale reis. Live optredens van Belle Perez, Dennis van Aarsen en Release. Tot slot zorgde DJ Lukas Vane voor een fantastische afsluiting van deze onvergetelijke avond. Er werd gedanst, gelachen en gefeest tot in de late uurtjes.

Personeelsfeest om nooit te vergeten

Wil jij net als CARU Containers een onvergetelijke Dinner Party beleven op een prachtige locatie? Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen. 

Dinner-party-Caru-containers
Internationaal-dinner-party-Caru-containers
Nieuwjaarsreceptie-organiseren

Ook een dinner party organiseren?

Wil je ook een dinner party organiseren voor je relatie? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben altijd persoonlijk contact en denken graag met jou mee!