25-jarig-jubileum

25-jarig jubileum bedrijf 

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 25 jaar? Deze mijlpaal  moet daarom gevierd worden samen met het personeel, trouwe klanten en leveranciers. Een uniek en spetterend 25-jarig jubileum 🤩 wat past bij jouw bedrijf. 

25-jarig-bestaan

Een 25-jarig jubileum op maat

Ieder bedrijf is anders, het vieren van een 25-jarig bestaan doen we daarom altijd op een manier die past bij jouw bedrijf. Een feest dat aansluit bij jullie doelen en budget, want een bedrijfsjubileum kun je op allerlei manieren uitbundig vieren. 

Het succes is om die reden mede afhankelijk van de invulling van het programma. Wordt het een smaakvol diner, een spectaculair feest of een weekend weg? Wat je ook kiest, dankzij ons uitgebreide netwerk wordt alles tot in de puntjes geregeld. Van catering en decoratie tot de uitnodiging en het entertainment, alles sluit naadloos op elkaar aan. We verrassen jou als opdrachtgever graag met een gaaf concept!

25-jarig-jubileum-werk

Investeer in je doelgroep

Een bedrijfsjubileum is hét moment om jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers te bedanken voor de fijne samenwerking. Relaties en medewerkers waarderen jou als partner en werkgever. Investeren in deze doelgroep is daarom belangrijk. 

Of je nu kiest voor een eenmalig event, of meerdere activiteiten gedurende het gehele jubileumjaar. Samen met jou zorgen de creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen ervoor dat jullie 25-jarig bestaan een groot succes wordt!

Wist je dat een 25-jarig bedrijfsjubileum fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 25-jarig jubileum op het eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een jubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een goed verzorgd 25-jarig jubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.