Bedrijfsfeest-op-eigen-locatie

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Wil jij een knallend 💥 bedrijfsfeest in de bedrijfshal, een stijlvolle borrel in de kantoortuin of een foodtruck festival 🎪op de parkeerplaats? Alles is mogelijk! Wij bouwen jouw eigen locatie om tot de perfecte pop-up locatie voor een bedrijfsfeest. 

Bedrijfsfeest-op-eigen-locatie-organiseren

Succes gegarandeerd

We luisteren naar jouw ideeën en vragen je het hemd van het lijf. We willen namelijk jouw bedrijf écht leren kennen. Daarna maken we je enthousiast met een spetterend concept wat past bij het DNA van jouw bedrijf. Elk detail wordt tot in de puntjes uitgedacht en geregeld. Zoals het opstellen van een draaiboek, de logistiek op locatie en natuurlijk de catering en het entertainment. 

De complete organisatie pakken we met veel plezier en een flinke dosis humor voor je op. Dit doen we uiteraard niet alleen. Er is alle ruimte voor jullie eigen inbreng. Of je nu het bedrijfsfeest volledig uit handen wilt geven of het liever in coproductie organiseert. De keuze is aan jullie, het is immers jullie feest! 

Bedrijfsfeest-op-locatie

Jouw locatie als geschikte feestlocatie

Hebben jullie op het eigen bedrijf een geschikte plek voor jullie bedrijfsfeest? Er is zoveel meer mogelijk dan waar je wellicht in eerste instantie aan denkt. Het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie is ook nog eens gunstig voor de WKR!

Wij van Raad & Daad evenementen komen graag langs om de gewenste feestlocatie te bekijken. We meten hem in, bekijken de facilitaire voorzieningen en we laten ter plekke jullie wensen tot leven komen. Jullie bedrijfskennis combineren we met onze jarenlange ervaring in het creëren van pop-up feestlocaties. Doordat we daarnaast enorm flexibel zijn, zorgen we dat jouw werknemers tijdens de op- en afbouw minimale hinder ervaren. We verrassen en verbazen iedereen met een bedrijfsfeest op eigen locatie waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bedrijfsfeest-organiseren-collegas

Fiscaal voordeel: bedrijfsfeest op eigen locatie

Het organiseren van een bedrijfsfeest op jouw eigen locatie kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. De kosten vallen onder de 'vrije ruimte' van de Werkkostenregeling (WKR). Binnen deze vrije ruimte mag je als werkgever jaarlijks tot een bepaald bedrag belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen aan je werknemers geven. Door jouw bedrijfsfeest op eigen terrein te organiseren, kun je als werkgever de kosten van het evenement opnemen in deze vrije ruimte en zijn deze kosten vrijgesteld van belastingen. We vertellen je graag meer over de details van deze regeling.

Offerte aanvragen voor een bedrijfsfeest op eigen locatie?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via tel:010 300 78 09.