Bedrijfsjubileum-organiseren

Bedrijfsjubileum

Organiseer een spetterend  en uniek bedrijfsjubileum. Blik terug en kijk samen naar de toekomst. Het jubileum van jouw bedrijf is hét moment om het personeel, de leveranciers en trouwe klanten te bedanken 🤝 voor hun inzet.

Jubileum-ideeen-bedrijf

Verbazen en verwonderen

Een bedrijfsjubileum is een feestje. Daarom willen we tijdens het event alle gasten continu verbazen en verwonderen. De glimlach bij jouw gasten wanneer ze verrast worden door de locatie, de invulling van het programma en de heerlijke catering. Die glimlach geeft ons de energie om een jubileumfeest onvergetelijk te maken.

We verwonderen je met een gaaf concept. Het jubileum van jouw bedrijf kun je namelijk op allerlei manieren uitbundig vieren. Zo zou je kunnen denken aan een inspirerende avond met entertainment, een open dag, een smaakvol diner of een spetterend feest. Of een combinatie van alles natuurlijk. Zo stemmen we het concept volledig af op jullie doelen en budget.

Jubileum-bedrijf-vieren

Bedrijfsjubileum op maat

Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen en produceren we een bedrijfsjubileum op maat. Omdat het verhaal van ieder bedrijf anders is, kijken we naar het feest dat het beste bij jouw organisatie past

Wanneer we alles van je weten creëren wij het perfecte event voor je. Dit doen we uiteraard niet alleen. Er is alle ruimte voor jullie eigen inbreng. Of je nu het bedrijfsjubileum volledig uit handen wilt geven of het liever in coproductie organiseert. De keuze is aan jullie, het is immers jullie feest!

Jubileum-bedrijf

Wist je dat een bedrijfsjubileum fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsjubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk bedrijfsjubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.