Openingsevenement

Openingsevenement

Na maanden van hard werken is het eindelijk tijd voor de opening 🔑 van jullie bedrijfspand of product. Dat moet natuurlijk een feestelijke lancering worden. Een spectaculair openingsevenement is het ultieme startsein.

Openingsevenement-organiseren

Een openingsevenement zorgt voor een droomstart

Bij Raad & Daad evenementen vertalen we jullie dromen in een te gek concept voor het openingsevenement. Een geslaagd evenement hangt voor een groot deel af van de doelen van het bedrijf, maar ook van de bedrijfscultuur en praktische zaken als de locatie en het budget. 

Bij Raad & Daad evenementen hebben we geen kant-en-klare concepten. We willen eerst graag kennismaken met jullie en komen vervolgens met een knallend concept voor de opening. Zo wordt de opening een echte droomstart!

Openingsevenement-catering

Vlekkeloze lancering

Als je als bedrijf iets nieuws lanceert, wil je natuurlijk dat er niets mist of verkeerd gaat. Een professionele organisatie met een goede planning is dan erg belangrijk. Maar een strakke organisatie is een vak apart en vergt best veel tijd. Daarom is het fijn dat je als bedrijf kunt rekenen op een deskundig evenementenbureau. 

Raad & Daad evenementen komt niet alleen met een gaaf concept voor jullie openingsevenement, maar ontzorgt je ook nog eens volledig bij de organisatie. Zo kunnen jullie vol trots genieten van een knallende lancering!

opening-bedrijf

Kun je kosten voor een openingsevenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een openingsevenement, met een commercieel en extern karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement toch fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk openingsevenement?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.