Noem ons
verhalenvertellers

Raad & Daad evenementen bestaat uit creatieve en vrolijke Rotterdamse professionals 🤩. Buiten de lijntjes kleuren voor te gekke concepten doen we maar al te graag. We combineren onze kennis en eigenzinnigheid om de dromen van onze klanten te kunnen vangen in een waanzinnig event concept. 

Team-Raad-en-Daad-evenementen.jpg

Eigenzinnige vakidioten

Raad & Daad evenementen bestaat uit vakidioten die met een dosis kennis en humor onze opdrachtgevers, gasten en leveranciers te woord staan. Elke dag beginnen we met een lach, zowel naar jou als op kantoor. We vinden werkplezier belangrijk en benutten de expertises van onze eventmakers optimaal. En dat alweer ruim 15 jaar!  

We zijn daadkrachtig en echte doorpakkers, met als doel onze klanten volledig te ontzorgen en mooie herinneringen te bezorgen. We regelen je evenement van A tot Z. Tot op het kleinste detail. Met ons IDEA-keurmerk op zak, ben jij als opdrachtgever verzekerd van een professionele partner voor de organisatie van jouw evenement.  

Samen met jou gaan we voor euforische gasten, schaterend publiek, onvergetelijke herinneringen en verbazingen. Wij willen kippenvel op onze armen voelen. Proeven. Ervaren. We laten je verbonden voelen bij een team. Wanneer opdrachtgever en evenementenbureau één team zijn, dan halen we het beste in elkaar naar boven. Samen werken we aan jouw onvergetelijk evenement!

😍

Wondering

Iedere dag weer, verbazen en verwonderen wij onze gasten in al onze producties. Hoe klein of hoe groot het evenement ook is. De verwondering en de glimlach van de gasten zijn onze energie. Alles moet kloppen en komt samen op 1 moment. Jouw evenement.

🌳

Green Mission

De wereld om ons heen veranderd en wij zijn ons steeds meer bewust van haar toekomst. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vaker te kiezen voor duurzame en/of circulaire oplossingen. Want laten we eerlijk zijn. iets doen voor een ander, de natuur en de generaties na ons voelt stiekem verdomd goed!

🏬

Rotterdam

Niet lullen maar poetsen. Met veel Rotterdams bloed in het bedrijf is de mentaliteit hard werken en dingen waarmaken. Ons woord daar houden wij ons altijd aan. Kan iets niet? Ook dan zeggen wij dat eerlijk. Jouw ambities worden gebundeld en jullie boodschap wordt onze rode draad!

Ons groene hart

Zwerfafval is een groeiend, wereldwijd probleem. (Plastic) afval vervuilt s werelds wateren in toenemende mate, met alle gevolgen van dien. Dieren in en om het water raken verstrikt of stikken in het afval. En doordat vissen (plastic) inslikken krijgen wij het uiteindelijk ook weer op ons bord.

Met een kantoor in het centrum van Rotterdam, gestationeerd naast de Maas zien wij dagelijks hoe zwerfafval het stadsbeeld verstoort. Dat vinden wij frustrerend en zonde van de mooie stad waarin wij wonen en werken. Daarom gaan wij tijdens de lunchpauze regelmatig met knijpers en vuilniszakken in de hand naar buiten om zwerfafval te rapen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het schoonmaken van een deel van onze geliefde stad!