open-dag-bedrijf-organiseren

Open dag organiseren

Een open dag organiseren is een ideale manier om relaties, omwonenden of familieleden een kijkje 🔎 te geven in het bedrijf. Geheel afgestemd op jullie wensen en budget. Zo laat je iedereen op unieke wijze 🤩 kennismaken met jouw bedrijf.

ideeen-voor-open-dag

We houden je een spiegel voor

Bij Raad & Daad evenementen houden we je een spiegel voor. We kijken hoe je bedrijf er nu uitziet en welk concept het best bij jullie past. We stemmen het concept volledig af op jullie doelen en budget. Dit doen we altijd met een grote glimlach en een dosis advies en ervaring. Een open dag organiseren kan namelijk verschillende doelen hebben voor een bedrijf. 

Zo kun je mensen gewoon een kijkje in de keuken geven of een veel commerciëler doel nastreven door (potentiële) klanten uit te nodigen. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat er nodig is om de open dag tot een waar succes te maken.

bedrijf-openstellen

Organisatie tot in de puntjes

Natuurlijk wil je dat er bij jouw open dag aan alles en iedereen is gedacht. Je wilt je op een goede manier presenteren en als bedrijf je beste gezicht laten zien. Een open dag organiseren kost veel tijd en aandacht en dan is het fijn dat je kunt sparren met een ervaren en deskundige partij! 

Samen met ons uitgebreide netwerk van partners zorgen we ervoor dat het aan niets ontbreekt. Zo kunnen jullie al je aandacht en energie aan het publiek besteden. Raad & Daad evenementen zorgt voor de rest!

open-dag-organiseren

Kun je kosten voor een open dag aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een open dag met een sterk commercieel karakter waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of een open dag organiseren fiscaal voordelig voor jou kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer

Offerte aanvragen voor een onvergetelijke open dag?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.