90-jarig-jubileum-eigen-bedrijfsha

90-jarig jubileum in honden- en kattenvoer fabriek

Jubileum
Vobra

In 2022 bestond familiebedrijf Vobra Special Petfoods 90 jaar. Twee jaar eerder werd tijdens de corona tijd de nieuwe fabriek in gebruik genomen. Door alle maatregelen kon dat helaas niet eerder gevierd worden. Het 90-jarig jubileum was dan ook de uitgelezen kans om de fabriek vol trots te tonen aan relaties, de familie van de werknemers en omwonenden.

🏢

Locatie

Midden in de fabriekshal, tussen de stellingen en naast de verpakkingslijn creëren wij een sfeervol ontmoetingsplein.

🎯

Doelstelling

Combineer het 90-jarig jubileum met de 'opening' van onze nieuwe fabriek. Betrek daarbij onze relaties, medewerkers en hun gezin en de omwonenden.

⏱️

Aantal dagen

Gedurende een 3-daags evenement werden de deuren van de honden- en kattenbrokken fabrikant dan ook opengesteld voor het grote publiek.

open-dag-bedrijf-rondleiding

Borrelen naast de verpakkingslijn

De relaties van Vobra luiden het 90-jarig jubileumfeest in met een gezellige borrel. Echt op z'n Brabants! Midden in de fabriekshal werd het horecaplein opgebouwd. Borrelen tussen de stellingen en naast de verpakkingslijn. Na het officiële proostmoment werden de genodigden meegenomen op rondleiding door de fabriek. Het gehele productieproces werd getoond door gepassioneerden medewerkers. Een bijzonder inkijkje op een niet alledaagse locatie!

familiedag-vobra

Vier het jubileum met een familiedag of open dag

Naast het relatie evenement organiseerden wij voor Vobra ook een familiedag en een open dag ter ere van het 90-jarig jubileum. Op zaterdag kwamen de medewerkers samen met hun familie en vrienden naar het werk voor een gezellige middag. Op eigen gelegenheid gingen zij de fabriek door, met op de route interessante feitjes en diverse doe-activiteiten. En speciaal voor de kinderen was er een uitdagende speurtocht. Het horecaplein was het middelpunt om bij te praten en kennis te maken met de overige aanwezigen.

De driedaagse werd op de zondag afgesloten met een open dag voor geïnteresseerden, kennissen en omwonenden. De animo was enorm, in grote getalen kwam men langs om een kijkje te kunnen nemen in de fabriek en om de familie te feliciteren met hun 90-jarig jubileum. Naast de openstelling van de fabriek kon je op de foto in de Familie Fotostudio, je laten schminken door een van de schminkster of je laten verbazen door de vingervlugheid van de goochelaar.

Een onvergetelijke dag voor jong en oud!

Wist je dat het heel gunstig kan zijn om evenementen voor verschillende doelgroepen, aaneengesloten te laten plaatsvinden? Wij vertellen je alles erover!

Opening-nieuw-pand
Open-dag-Vobra
90-jarig-jubileum-open-dag
Werkoverleg-Raad-en-Daad-evenementen

Ook een jubileum organiseren?

Wil je ook een jubileum in de fabriek organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!