Bedrijfsfeest-op-eigen-terrein

Onvergetelijk afscheid van de directeur

Personeelsfeest
QUALM

Voor Aannemingsbedrijf QUALM organiseerden we een wel heel bijzondere dag. Erik Mulders nam officieel afscheid als directeur. Zijn zoon Menno neemt het stokje over en is de derde generatie die dit prachtige bedrijf voortzet.

🏢

Locatie

De setting, de eigen bedrijfshal tussen de stellingen, was een toepasselijke locatie voor dit afscheid.

🎯

Doelstelling

Het was een viering van succes, verbondenheid en een veelbelovende toekomst voor aannemingsbedrijf QUALM.

😄

Doelgroep

Startende met de relaties, waarna de medewerkers en de familie aansloten om de dag compleet te maken.

Afscheid-directeur-Ranomi

Een bijzondere boodschap

De dag startte met een indrukwekkend plenair gedeelte voor relaties en klanten. Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo deelde inspirerende verhalen, Ze sprak over haar weg naar goud op alle zwemniveaus en had als verrassing een videoboodschap van Maaike de Waard, opgenomen in Berlijn waar zij voor de World Cup is. Maaike wordt door QUALM gesponsord. Ze sprak een bijzonder dankwoord uit.

Tijdens de borrel werden anekdotes en herinneringen gedeeld onder het genot van hapjes en drankjes. De sfeer werd nog intiemer toen familie en vrienden zich halverwege de borrel aansloten. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Jennifer Ewbank, die met haar stem de emoties van het afscheid prachtig vertolkte. 

Afscheid-directeur-Qualm

Rozenburg penning

De borrel ging naadloos over in een culinair avontuur met heerlijke gerechten vanuit foodtrucks en de Smoker. Een van de culinaire hoogstandjes waren de aan tafel geopende oesters, een ware traktatie. Een bijzondere eyecatcher was de bluswagen waaruit het bier veelvuldig vloeide uit de slangen van deze brandweerwagen.

De climax van de avond was de onderscheiding van Eric Mulders met de Rozenburg Penning, uitgereikt door de gemeente. De dag werd afgesloten met een knallend feest met een pianoshow met xxl band. 

Blijvende herinneringen

Het evenement, met klanten, relaties en medewerkers van QUALM, vormde een onvergetelijk afscheid voor Eric Mulders. We slaagden erin een dag te creëren die niet alleen het einde van een tijdperk markeerde, maar ook een warm welkom voor de nieuwe generatie inluidde. 

Ideeen-bedrijfsfeest-op-eigen-locatie
Afscheidsfeest-directeur-eigen-locatie
Afscheid-directeur-catering

Ook een onvergetelijk afscheid organiseren?

Wil je ook de directie een onvergetelijk afscheid geven? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!