VORM schrijft bouwhistorie

Online evenement
VORM

Twee bijzondere momenten die niet onopgemerkt voorbij mochten gaan. De optopping van het nieuwe hoofdkantoor van VORM. En later de officiële opening van dit nieuwe kantoor waar we samen 103 jaar VORM vierden.

🏢

Locatie

Op het naastgelegen evenemententerrein werd een boogpaviljoen geplaatst met zicht op het nieuwe hoofdkantoor.

🎯

Aantal kijkers

Digitaal zagen meer dan 1 miljoen mensen hoe VORM bouwhistorie schreef met de optopping.

😄

Aantal personen

De opening vierden we op z'n Rotterdams met 500 partners en klanten van VORM.

Livestream-optopping-organiseren

Optopping van VORM

Een imposante verdieping van 700 ton werd op het gemeentelijke monument De Nieuwe Maaskant in Rotterdam gehesen. Deze glazen en stalen verdieping, met een oppervlakte van 800 m², maakte een indrukwekkende overtocht over de Maas naar de Schiehaven. Onder toeziend oog van alle belangstellenden werd de plaatsing door een meeslepend live-verslag gedeeld door de directie en presentator Gert van t Hof.

Een live verslag van een uitermate onvoorspelbaar project. Het draaide om minuten en seconden, met niemand die exact het tijdsverloop kon voorzien. Zelfs een lichte bries of onweersdreiging kon betekenen dat de hele operatie moest worden verplaatst. Daarnaast beperkte de waterstand de beschikbare tijd, waarbij ander scheepvaartverkeer voorrang kreeg. Persoonlijke anekdotes van de directie, beelden van de bouw, live opnamen en schakelingen naar de reporter op de kade zorgen voor een meeslepende kijkervaring. Zangeres Celine Cairo bracht met haar intermezzo een betoverend moment van bezinning. Ondanks de fysieke afstand werden mensen gegrepen door deze bijzondere gebeurtenis!

100-jarig-jubileumevent

VORM viert feest

Een langverwachte dag brak twee jaar later aan, waarbij ondanks een uitstel van 1,5 jaar, gezamenlijk de opening van het nieuwe kantoor van VORM werd gevierd. Het eigen terrein werd omgetoverd tot een feestlocatie, waar relaties samenkwamen om het moderne kantoor te bewonderen. Met als speciale gast Ahmed Aboutaleb (de burgemeester), begon de dag met een spectaculaire openingsshow. LED drummers, breakdancers, een saxofonist en een inspirerende ode van dichter Derek Otte maakten dit bijzondere moment compleet. Naast de 103-jarige viering van VORM stond ook de waardevolle samenwerking met partners centraal. Lokale Rotterdamse hapjes en drankjes vulden de festiviteiten aan, terwijl rondleidingen de innovatieve kantoorruimtes onthulden.

Het afscheid van Daan van der Vorm als vertrekkend directeur, werd op sensationele wijze gevierd met spuitboten, flyboarders en jetski's vanuit het Rotterdamse havenbedrijf. Met als spetterende afsluiting zijn vertrek per RIB-boot over de Maas.

Jouw mijlpaal vieren

Dit is Rotterdam op zijn best - of je nu wel of niet uit de bouwwereld komt. Heel de stad was in de ban van het imposante gevaarte dat de Maas overstak. Wil jij ook een bijzonder moment vieren? 

Officiele-opening-organiseren
100-jarig-jubileumevent
50-jarig-jubileum-bedrijf

Ook een onvergetelijke opening organiseren?

Wil je ook een openingsfeest op eigen bedrijfsterrein organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!