Officiele-opening-plus-ultra-leiden

Officiële opening Plus Ultra Leiden

Opening
Kadans Science Partner

YES! Na maanden van hard werken is Plus Ultra Leiden, het nieuwe R&D business centrum op het Leiden Bio Science Park officieel geopend met een passende openingsact. 

🏢

Locatie

In het gloednieuwe laboratorium- en kantoorgebouw genaamd 'Plus Ultra Leiden' op het Bio Science Park.

🎯

Doelstelling

Verzorg een spetterende openingsact waarin het atrium met haar prachtige trap, welke de verschillende verdiepingen accentueert, de hoofdrol speelt.

😄

Aantal personen

Ruim 200 partners en genodigden van Kadans Science Partner en het Bio Science Park kwamen tezamen voor de officiële opening.

Gastvrouw-officiele-opening

Trots, verbondenheid en samenwerken

Dit gloednieuwe laboratorium- en kantoorgebouw opende haar deuren voor bedrijven en instellingen in de Life Sciences sector. Het gebouw is bedoeld als het centrale ontmoetingspunt van het bedrijfsleven op het Leiden Bio Science Park. Een duurzaam ontwerp, met als grote eyecatcher het atrium met haar prachtige trap welke de verschillende verdiepingen accentueert.

In een dynamische setting, verspreid over de diverse verdiepingen kwamen zowel stakeholders als toekomstige huurders aan het woord. Zelfs Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport was afgereisd naar Leiden om deel te kunnen nemen aan de openingsact. Het gevoel van trots, verbondenheid en samenwerken stonden voorop. Zo wordt samenwerking tussen innovatieve bedrijven, kennis- en onderwijsinstelling gestimuleerd om samen aan een betere toekomst te werken.

Officiele-openingshandeling

Openingsact met het gebouw in de hoofdrol

Opzwepende muziek werd ingestart en vanuit alle hoeken, van de diverse afdelingen kwamen dansers tevoorschijn. Al dansend met een pakkende choreografie namen de dansers je via de trappen mee, langs de verdiepingen. Het gebouw vormde het decor en de architectonische punten van het ontwerp werden extra benadrukt. De sleutels werden overhandigd aan de prominenten. Gezamenlijk werd er afgeteld. De sleutels werden omgedraaid en de sparkulars gingen af. Proost!

Hapjes geïnspireerd op het laboratorium

Tijdens de afsluitende borrel, met hapjes geïnspireerd op Leiden en het Bio Science Park, werd er bijgepraat door de gasten. En een kijkje in het nieuwe R&D business centrum kon uiteraard ook niet ontbreken.

opening-plus-ultra-leiden
Catering-officiele-opening
Muziek-officiele-opening

Ook opzoek naar een spraakmakende openingsact?

Wil je ook een opening met impact organiseren voor je relaties? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!