100-jarig-jubileum-bedrijf

100-jarig jubileum bedrijf

Mijlpalen moeten gevierd worden. Bestaat jouw bedrijf binnenkort 100 jaar ? Organiseer een 100-jarig jubileumfeest met impact 🤩 en blik terug op de hoogtepunten, maar kijk ook zeker gezamenlijk naar de toekomst.

jubileum-silentdisco

Creatieve invulling

Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen en produceren we een bedrijfsjubileum op maat. Omdat het verhaal van ieder bedrijf anders is, kijken we naar het evenement dat het best past bij jouw organisatie. De reactie van jullie gasten is namelijk voor ons de energie om een onvergetelijk 100-jarig jubileum neer te zetten. 

Het succes van het jubileumfeest hangt dan ook af van de invulling van het programma, er is namelijk heel veel mogelijk. Wordt het een borrel, feestavond of een spectaculair weekend weg? Samen maken we van jullie 100-jarig jubileum een groot succes! 

100-jarig-jubileum-werk

Investeer in je doelgroep

Relaties en medewerkers kiezen niet alleen voor jouw product of dienst, maar ook vooral voor jouw als partner en werkgever. Investeren in je doelgroep is dan ook van groot belang. De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen vertalen jullie visie tot een passend 100-jarig jubileumfeest.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie jubileum op onvergetelijke wijze samen met alle relaties en medewerkers gevierd wordt: niets is ons te gek!

100-jarig-jubileumevent

Wist je dat een 100-jarig jubileum voor het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 100-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een jubileumfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep

Offerte aanvragen voor een goed verzorgd 100-jarig jubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.