Openingsshow-nieuw-pand

Opening warehouse met spectaculaire lichtshow

Opening
DHL Global Forwarding

Wat een belevenis! DHL Global Forwarding heeft haar nieuwe warehouse en hoofdkantoor op magistrale wijze onthuld tijdens een tweedaags festijn op eigen locatie. De uitbundige lichtshow💡die het warehouse in al haar pracht belichtte zorgde voor dé climax van het evenement.

🏢

Locatie

We toverden het warehouse om tot sfeervolle feestlocatie voor dit bijzondere moment. Een toplocatie op het SEGRO Park Amsterdam Airport, gelegen naast luchthaven Schiphol.

🎯

Doelstelling

Een spraakmakende officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van DHL Global Forwarding. Klanten een kijkje geven in de professionele organisatie en de mogelijkheden tonen van het warehouse.

😄

Doelgroep

DHL Global Forwarding opende twee aaneengesloten dagen de deuren. Een officiële opening voor relaties en klanten, met aansluitend een familiedag voor de gezinnen van de medewerkers.

Officiele-opening-catering

Borrelen en bewonderen met relaties

Op vrijdag werden de festiviteiten gestart met een officiële opening, bijgewoond door genodigden en als speciale gast wethouder Marja Ruigrok van de gemeente Haarlemmermeer. Tijdens interessante gesprekken onder het genot van een hapje en een drankje stonden verbinden en netwerken centraal.

Tussentijds vonden er inspirerende rondleidingen plaats en werden zowel kantoorruimtes als bedrijfshallen met veel enthousiasme geshowd. Benieuwd naar het bouwproces? Op een groot scherm werd in sneltreinvaart het ontstaan van dit imposante gebouw aan de gasten getoond.

Familidag-DHL-Global-Forwarding

Familiedag in het warehouse

Op zaterdag stonden de deuren nogmaals wagenwijd open, ditmaal voor collega's en hun dierbaren. Een familiedag vol verwondering waarbij gasten ook vandaag werden getrakteerd op een uitgebreide rondleiding door dit imposante nieuwe gebouw.

Van foodtrucks met smakelijke gerechten tot een creatieve knutselhoek voor de jongsten, activiteiten voor het hele gezin. Een photobooth, doe-activiteiten zoals XL memory, schminken en een meesterlijke ballonnenartiest zorgden voor blijvende herinneringen.

Een nieuw tijdperk van groei en innovatie

Als toonaangevende luchtvrachtexpediteur voegt DHL Global Forwarding met dit innovative warehouse belangrijke faciliteiten toe aan het luchtvrachtarsenaal van Schiphol.

opening-bedrijf-DHL-Global-Forwarding
Officiele-opening-DHL-Global-Forwarding
Opening-Catering-DHL-Global-Forwarding
Rotterdam-Eventmakers

Ook een onvergetelijke officiële opening organiseren?

Wil je ook een officiële opening voor relaties en het gezin organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!