Opening Koningstunnel na renovatie

Opening
Gemeente Den Haag

Na een grote renovatie ging de Koningstunnel in het hart van Den Haag 5 weken eerder open dan gepland. En wij mochten dit 's ochtends vieren met omwonenden en geĆÆnteresseerden, waarna de projectbetrokkenen de tunnel officieel openden.

šŸ¢

Locatie

De Koningstunnel in hartje Den Haag.

šŸŽÆ

Doelstelling

Vier samen met geĆÆnteresseerden en betrokkenen de succesvolle afronding van de renovatie aan de Koningstunnel.

šŸ˜„

Aantal personen

In de ochtend ontvingen we 1.500 inwoners van Den Haag, met aansluitend 170 projectbetrokkenen.

Renovatie-Koningstunnel-opening

De rauwheid van de tunnel als decor

In de tunnel werd een ontvangstruimte opgebouwd. Doormiddel van grote fotoā€™s werden de renovatie werkzaamheden nader toegelicht en getoond. De rauwheid van de tunnel werd in eren gehouden ā€“ het is immers een niet alledaagse locatie voor een evenement.

In de ochtend werd de tunnel opengesteld voor omwonenden en geĆÆnteresseerden. Men kon een heel stuk de tunnel inwandelen, op de foto midden op de snelweg en genieten van een heerlijk kopje koffie. De bediening liep rond in t-shirt met feitjes over de tunnel en de sign jugglers voor de entree van de tunnel zorgden voor reuring!

Officiele-opening-Koningstunnel

Een spraakmakende opening

Zodra het grote publiek de tunnel weer verlaten had was het tijd voor de officiƫle opening. Projectbetrokkenen en genodigden kwamen tezamen op het ontmoetingsplein in de Koningstunnel.

Een openingshandeling waarin de aannemer de tunnel officieel weer overdroeg aan de Gemeente Den Haag. Met in de hoofdrol de wethouders die als eerste passagiers de tunnel in mochten reden. Een spraakmakende opening waarbij humor en duurzaamheid begeleid werden door de Haagsche nuchterheid.

Van bouwplaats naar evenementenlocatie naar tunnel.

Binnen 12 uur na de afbouw reden de eerste auto's weer door de tunnel!

Openings-koningstunnel
Opening-Koningstunnel-genodigden

Ook een opening organiseren?

Wil je ook een officiƫle opening organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!