5-jarig-jubileum-bedrijf

5-jarig jubileum bedrijf

De tijd vliegt, jouw bedrijf bestaat 5 jaar! Organiseer een betoverend 5-jarig jubileumfeest  voor jouw bedrijf. Bij Raad & Daad evenementen helpen wij je graag dit fantastische 🤩 moment te organiseren.

5-jarig-jubileum

Een 5-jarig jubileum met impact

Het 5-jarig jubileum van jouw bedrijf is een feestelijke gelegenheid. Laat de visie, waarden en het verhaal van jouw bedrijf tot leven komen in een fantastisch feest. Verras en verwonder jouw gasten met een indrukwekkende act of een magisch diner. 

Wij zorgen voor een jubileum met impact dat de band met jouw medewerkers en relaties nog verder versterkt. Raad & Daad evenementen creëert een spektakel dat meer oplevert dan een onvergetelijke herinnering. Wij vertalen jullie doelen, wensen en ideeën in een moment om nooit te vergeten.

jubileumevent-hostesses

Successen vieren

Bij Raad & Daad evenementen weten we hoe belangrijk het is om mijlpalen te vieren, zoals een 5-jarig jubileum. We creëren op maat gemaakte bedrijfsjubilea die perfect passen bij jouw organisatie. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jouw 5-jarig jubileum een groot succes wordt. 

We regelen alles tot in de puntjes en stemmen alles naadloos op elkaar af. Op die manier vormen alle ingrediënten zoals uitnodigingen, aankleding en catering een prachtig geheel.

5-jarig-bestaan

Wist je dat een 5-jarig jubileum voor het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 5-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk 5-jarig jubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.