Kickoff-medewerkersbijeenkomst

Kick-off op historische locatie

Personeelsfeest
Van Wijnen

Van Wijnen Midden organiseerde een medewerkersbijeenkomst waarop het weerzien van de collegas en kennisoverdracht centraal stond. Projecten werden geëvalueerd en er werd gezamenlijk, met alle lagen uit de organisatie, naar de toekomst gekeken.

🏢

Locatie

Evenementenlocatie Fort Voordorp in Groenekan, historische fort van UNESCO Werelderfgoedlijst, was deze dag het decor.

🎯

Doelstelling

Kennisoverdracht met medewerkers uit alle lagen van de organisatie. Dit om de dienstverlening te kunnen evalueren en naar een nog hoger niveau te kunnen brengen.

😄

Aantal personen

Ruim 300 medewerkers van Van Wijnen Midden kwamen deze dag tezamen.

Locatie-medewerkersbijeenkomst

Een parkeerterrein vol bedrijfsbusjes

Veel bedrijven organiseren een medewerkersbijeenkomst aan het begin van het (boek)jaar, ter start van een nieuw kwartaal of bij de lancering van een nieuwe strategie. De ideale manier om een goede start te maken of juist terug te kijken op een bepaalde periode.

De locatie - Fort Voordorp, zorgde bij aankomst direct voor de juiste sfeer. Het parkeerterrein vulden zich met Van Wijnen busjes en de vlaggen wapperden in de mast. Een ongedwongen gevoel en laten we eerlijk zijn dat zonnetje hielp daar ook zeker aan mee. Niet alleen directie kwam aan het woord, maar ook medewerkers met persoonlijke verhalen.

edewerkersbijeenkomst-organiseren

Kennisoverdracht + fun = goede combinatie

Het plenaire gedeelte werd dan ook afgesloten met een huiskamer setting met een van de projectteams. Op deze manier een voorbeeld case vanuit diverse kanten belicht worden. Niet alleen de goede punten, maar ook zeker feedback en knelpunten tijdens het project werden plenair besproken. De manier om gezamenlijk te leren en het bedrijf naar een hoger niveau te krijgen.

Genieten in het zonnetje

De middag werd afgesloten met lekkere streetfood gerechten, buiten in het zonnetje. Er werd bijgepraat, gelachen en uitgedaagd in een potje XL tafelvoetbal. Proost!

Bedrijfsuitje-activiteiten
Medewerkersbijeenkomst-branding
Medewerkersbijeenkomst-Van-Wijnen

Ook een kick-off bijeenkomst organiseren?

Wil je ook een kick-off bijeenkomst voor je medewerkers organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!