Bedrijfsuitje-jubileumfeest

Waanzinnige activiteitendag in het bos

Personeelsfeest
Overheid

Via een pad met houtsnippers en prikverlichting, wandel je door het bos.. nieuwsgierig wachtend op wat komen gaat. En dan verschijnt daar tussen de bomen door het open veld met de sfeervolle tenten. Het zonnetje staat hoog aan de lucht. Nu al een onvergetelijke dag!

🏢

Locatie

We waren te gast in het Lage Vuursche, een evenementenlocatie met zo'n 6.000 m2 buitenterrein.

🎯

Doelstelling

"Organiseer een zomerevent met activiteiten waarbij onze medewerkers volledig uit hun comfortzone gehaald worden." was de vraag die we kregen. 

😄

Aantal personen

Zo'n 300 medewerkers kwamen vanuit het werk naar de Lage Vuursche voor een onvergetelijke middag en avond.

Jubileumfeest-voor-medewerkers

Het bos als eventlocatie

Vanuit verschillende vestigingen kwamen alle medewerkers naar een centraal punt in het land om de onderlinge contacten te versterken en een dag te beleven waar nog lang over nagepraat gaat worden.

De medewerkers werden meegenomen op originele wijze in festivalsferen. Het bos de Lage Vuursche was deze dag het decor, een prachtige en natuurlijke locatie. Een locatie die een oase is van creativiteit, inspiratie, natuur en rust. De magie was direct bij binnenkomst te voelen en het After Summer Festival was ontstaan.

Actief-bedrijfsuitje-organiseren

Activiteiten in de zon

Een dag met vele sportactiviteit waar de gasten konden kiezen. Wandelen, sumo worstelen, mountainbiken, e-chopperen, boogschieten of languit in de strandstoel je collegas aanmoedigen. Het kon allemaal!

Na alle activiteiten kwam iedereen s avonds weer bij elkaar en stond er in festivalsferen een foodcourt klaar met de lekkerste vers bereide streekproducten.

Ultiem genieten in het bos

De DJ in zijn volkswagenbus en de pianobar zorgden voor zomerse deuntjes en gezelligheid. Een sfeervolle afsluiting van een zonovergoten dag.

Bedrijfsuitje
After-summer-festival

Ook een teamuitje organiseren?

Wil je ook een waanzinnige activiteitendag voor het team organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!