Bedrijfsfestival

Personeelsfeest
MVGM

Per bus kwamen de gasten vanuit heel Nederland naar Watergoed voor het MVGM bedrijfsfestival! Een dag vol inspiratie en festival plezier welke in het leven is geroepen om het wij-gevoel extra te stimuleren.

🏢

Locatie

Evenementenlocatie Watergoed in Valburg was het festivalterrein voor het MVGM Festival.

🎯

Doelstelling

Kennisoverdracht en inspiratie laten samenkomen in een programma vol met fun. Het wij-gevoel extra laten spreken.

😄

Aantal personen

750 personen vanuit het gehele land, van alle vestigingen, kwamen per bus naar Watergoed toe.

Congrestival-organiseren

Sprekers passend bij de kernwaarden

Op ongedwongen manier brachten we de medewerkers samen en namen ze de kernwaarden van de organisatie tot zich. In tenten verspreid over de locatie werden kernwaarden sessies georganiseerd. Elke tent had zijn eigen uitstraling en inrichting, geheel passend bij de kernwaarden en/of de spreker.

Arjan Erkel, Ynzo van Zanten, Ruud Veltenaar en John van Zweeden vertelden ieder hun eigen verhaal met een bruggetje naar een van de kernwaarden van MVGM. Een mooie manier om de kernwaarden meer te laten leven onder de werknemers.

Bedrijfsfestival-afsluiting

Zweven = leven

De middag werd afgesloten met een echt foodtruck festival. Diverse streetfood gerechten waren te verkrijgen bij de foodtrucks en foodstations op het terrein. Verspreid over het terrein creëerden we twee foodpleinen waar koks live de meest uiteenlopende gerechten bereiden.

Het podium werd geplaatst aan de rand van het water. Dansend op de muziek van de band hadden de gasten een prachtig weids uitzicht over het meer. De Silent Disco en zweefmolen maakten het feest compleet. Tot op de dag van vandaag horen we het nog steeds: het bedrijfsfestival was een dag waar de werknemers nog lang over na zullen praten!

Nog lang niet over uitgesproken

Tot op de dag van vandaag horen we het nog steeds: het bedrijfsfestival was een dag waar de werknemers nog lang over na zullen praten!

Bedrijfsfestival-relaxen

Ook een bedrijfsfestival organiseren?

Wil je ook een bedrijfsfestival voor de collega's organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!