Bedrijfsfeest-op-het-werk

Foodtruck festival voor de collega's

Personeelsfeest
Gemeente

Door de ontwikkelingen en maatregelen van de afgelopen periode werd thuis werken het nieuwe normaal. Maar hoe krijg je de medewerkers die fulltime thuis werken weer terug naar kantoor? 

🏒

Locatie

Binnen de gemeente zijn we op zoek gegaan naar braakliggende terreinen die ingezet zouden kunnen worden als tijdelijke evenementenlocatie.

🎯

Doelstelling

De medewerkers weer het gevoel te laten ervaren van een team te zijn en het gezelschap van de collega’s weer te waarderen. Dit om de medewerkers weer terug naar kantoor te krijgen.

πŸ˜„

Aantal personen

700 medewerkers van alle facetten binnen de gemeente waren aanwezig op het foodtruck festival om samen bij te praten, te eten en ultiem te genieten.

Bedrijfsfestival.jpg

Foodtruck Festival als personeelsfeest

Hoe laat je ze na tijden van β€˜alleen’ werken, het gevoel weer ervaren van een team te zijn en het gezelschap van de collega’s weer te waarderen. Om te brainstormen, informatie in te winnen of gewoon voor het sociale aspect van een praatje.

Onze opdrachtgever organiseerde het β€˜Weer naar Werk’ Foodtruck Festival. Met een feest comitΓ© dat de verschillende afdelingen uit de organisatie vertegenwoordigde was het idee snel geboren. Medewerkers werden zowel digitaal als fysiek enthousiast gemaakt voor het festival en al snel stroomden de aanmeldingen binnen.

Bedrijfsfestival-activiteiten

Ludieke dokter bibber XXL spel

Op een podium, hoog boven alle gasten, werden de pensionado’s in het zonnetje gezet. De band vanuit caravan begon met spelen en heerlijke streetfood gerechten werden geserveerd vanuit foodtrucks. De lokale bierbrouwerij verzorgden het bier.

De gasten namen op het foodtruck festival deel aan het diverse entertainment en danste op de fijne deuntjes van de silent disco. Een ongedwongen potje pingpongen, jeux de boules of Jenga, het was er allemaal. En de echte durfals namen deel aan het ludieke dokter bibber XXL spel.

Dansen tot de zon ondergaat

De DJ nam het over van de band… en zo, zo dansten we gezamenlijk de duisternis in.

Foodtruck-Festival-Delft
Bedrijfsfeest-organiseren-collegas
Foodtruck-Festival-inrichting
Kantoor-Raad-en-Daad-evenementen

Ook een foodtruck festival organiseren?

Wil je ook een foodtruck festival voor de collega's organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!