Evenementenbureau-Rotterdam

Evenementenbureau in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam, naast de Maas, vind je de creatieve broedplaats van Raad & Daad evenementen. Hard werken 💪🏻 en dingen waarmaken, dat is onze mentaliteit. Dankzij ons netwerk aan partners 😍 regelen we alles tot in de puntjes. 

Rotterdamse-evenementenmakers

Rotterdamse evenementenmakers

Euforische gasten, staande ovaties en onvergetelijke herinneringen! Het zijn zomaar een aantal aspecten waar wij als Rotterdams evenementenbureau van dromen. Door iedere keer een uniek event concept te bedenken laten we bedrijven groeien. Want dat is waar wij in geloven: door middel van live-communicatie groeit jouw bedrijf. En daar willen we als evenementenbureau graag aan mee helpen!

Wij zijn Raad & Daad evenementen. We willen spraakmakende evenementen organiseren waar nog lang over nagepraat wordt. Het zijn evenementen waar het verhaal van jouw bedrijf op een creatieve manier centraal staat. En daarbij kleuren we soms buiten de lijntjes, maar wij weten dat je alleen dan waanzinnige event concepten kunt neerzetten! Mogen we je meer vertellen over ons Rotterdamse evenementenbureau?

Zakelijk-evenement-organiseren

Zakelijk evenement organiseren

Als bedrijf heb je zo eens in de zoveel tijd iets te vieren. Het bedrijf bestaat bijvoorbeeld 25 jaar of je wilt je (potentiële) klanten nog beter bereiken en je wilt een relatie evenement of een open dag organiseren. Je wilt je medewerkers verrassen met een familiedag of een personeelsevenement. Het zijn zomaar een aantal redenen om een zakelijk evenement te organiseren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kerstborrel aan het einde van het kalenderjaar en de nieuwjaarsborrel aan het begin van het kalenderjaar.

Evenementenbureau Raad & Daad evenementen uit Rotterdam heeft veel ervaring met het organiseren van een breed scala zakelijke evenementen. Van grote evenementen voor duizenden (potentiële) klanten tot kleinschalige familiedagen en personeelsfeesten. Jouw bedrijf en jouw budget staan centraal en wij zorgen voor een onvergetelijk evenement.

Als event marketeers willen we je graag helpen met het creëren van een uniek evenement! Met welk evenement gaan we jouw personeel of (potentiële) klanten verrassen?

Bedrijfsjubileum-vieren-Rotterdam

Bedrijfsjubileum organiseren

Jouw bedrijf bestaat 10, 25, 50 of zelfs 100 jaar en je vindt dat dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! Een bedrijfsjubileum organiseren is namelijk het ideale moment om die trouwe leveranciers, loyale klanten en jouw medewerkers en familieleden eens goed in het zonnetje te zetten en hen te bedanken.

Ieder bedrijf is uniek met haar eigen cultuur en verhaal. Dit maakt het dat ieder bedrijfsjubileum voor ons een evenement op maat is waarbij we ervoor zorgen dat we een evenement organiseren dat perfect bij jouw bedrijf past. Daarbij hebben we eigenlijk maar één doel: een glimlach bij jouw publiek!

Familiedag-bedrijf-Rotterdam

Familiedag organiseren

Iedere medewerker van jouw bedrijf vertelt natuurlijk iedere dag enthousiast over zijn/haar werk. Maar wat is er nou leuker om de familieleden van jouw medewerkers een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf te geven? Jong en oud leren alle ins en outs van jouw bedrijf waarmee je je ook nog eens als super leuke werkgever presenteert!

Een familiedag organiseren kan op vele verschillende manieren. Zo kun je een familiedag in open dag setting organiseren waarbij je letterlijk alle deuren opent. Maar ook een actieve familiedag waar sport en spel centraal staan behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wil je echt all the way? Wat dacht je van een knallend bedrijfsfeest?

Open-dag-organiseren-Rotterdam

Open dag organiseren

Wat zit er achter die deur? of Oh, werkt dat op die manier?!Het zijn zomaar een aantal uitspraken die je tijdens een open dag van jouw bedrijf zou kunnen horen. Als ervaren Rotterdams evenementenbureau weten wij als geen ander dat het organiseren van een open dag hét moment is om jouw relaties, klanten of familieleden letterlijk een kijkje te geven in jouw bedrijf.

Een open dag organiseren kost veel tijd en aandacht en dan is het fijn dat je kunt sparren met een ervaren en deskundige partij! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om het organiseren van jouw dag en wil je weten hoe we jouw bedrijf op de best mogelijke manier gaan presenteren? Neem dan contact op met een van onze event marketeers!

Opening-nieuw-kantoor

Openingsevenement organiseren

Je hebt een nieuw product ontwikkeld of je hebt je intrek genomen in een nieuw bedrijfspand. Een spectaculair openingsevenement mag dan niet ontbreken na een periode van hard werken. Een openingsevenement organiseren is niet zomaar iets. Je wilt je op de beste manier presenteren aan jouw gasten.

Bij Raad & Daad evenementen uit Rotterdam hebben we geen kant-en-klare concepten als het gaat om lancerings- of opening events. We willen graag weten wie jullie zijn, wat jullie doen en voor wie jullie dat doen. We willen met een knallend concept van jouw lancering een echte droomstart maken en een event organiseren dat volledig past binnen jouw bedrijf en bedrijfscultuur! Mogen we jouw openingsevenement organiseren?

Personeelsfeest-organiseren-Rotterdam

Personeelsfeest organiseren

Eens in het jaar wil je je personeel in het zonnetje zetten. Bijvoorbeeld om hen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en natuurlijk omdat een personeelsfeest gewoon heel erg leuk is! Met het organiseren van een personeelsfeest zorg je er bovendien voor dat de relatie tussen de collegas onderling nog verder versterkt wordt en dat er meer energie op de werkvloer ontstaat.

De concepten voor een personeelsfeest lopen enorm uiteen en dat maakt het dat de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn! Bedrijfsfestival op het bedrijventerrein, themafeest, teambuildingdag of een personeelsfeest op een externe locatie. Wij helpen je graag bij het organiseren van een personeelsfeest waar nog lang over nagepraat wordt!

Relatie-evenement-organiseren

Relatie evenement organiseren

Wij zien het organiseren van een relatie evenement als het ultieme middel om de relatie met jouw netwerk te versterken. Daarnaast is een relatie evenement organiseren ideaal om (potentiële) klanten aan je te vinden. Maar als ervaren evenementenbureau weten wij natuurlijk ook wel dat het organiseren van een dergelijk relatie event erg veel tijd en energie kost. En daar komen wij om de hoek kijken!

Wij helpen je graag bij de organiseren en met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners zorgen we ervoor dat er maar één ding waar jij je tijdens het event druk om hoeft te maken: het versterken van de relatie met jouw gasten!

Publieksevenement-organiseren-Rotterdam

Publieksevenement organiseren

Publieksevenement is natuurlijk een breed begrip en dergelijke events zijn er in allerlei soorten en maten. Zomaar een greep: feestelijk event met koninklijke gasten, een sportevenement, een foodtruckfestival, een muziekevent. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Publieksevenementen slagen alleen als er een perfecte uitvoering is. En die perfecte uitvoering ontstaat door een goede voorbereiding. Met onze jarenlange ervaring bij het organiseren van publieksevenementen helpen wij je graag met de organisatie. We zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Beloofd!

“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer
“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV

Offerte aanvragen voor een onvergetelijke evenement?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.