10-jarig-jubileum

10-jarig jubileum bedrijf

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 10 jaar? Organiseer een spraakmakend 10-jarig jubileumfeest  en blik terug op alle hoogtepunten, maar kijk ook zeker gezamenlijk naar de toekomst 🤩. Een 10-jarig jubileum is hier een goed moment voor!

10-jarig-bestaan

Vier jouw 10-jarig jubileum met impact

Het 10-jarig bestaan van jouw bedrijf is een feestelijke aangelegenheid. Daarom willen we tijdens het event alle gasten continu verbazen en verwonderen. De glimlach van het publiek bij een nieuw verrassingselement geeft ons de energie om een jubileumfeest onvergetelijk te maken.

Wil je een memorabel 10-jarig jubileum vieren, waarbij de visie en waarden van het bedrijf tot leven komen? Een indrukwekkend jubileumevenement, welke de band met relaties en medewerkers versterkt? Raad & Daad evenementen creëert een concept dat meer oplevert dan een onvergetelijke herinnering. Wij verwerken jullie doelstelling tot een 10-jarig jubileum evenement met impact!

jubileumevent-voor-klanten

10-jarig bedrijfsjubileum als marketingtool

Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen en produceren we een bedrijfsjubileum op maat. Omdat het verhaal van ieder bedrijf anders is, kijken we naar het evenement dat het best bij jouw organisatie past. Of dit nu een eenmalig evenement is of dat er gekozen wordt voor een jubileum campagne, waarbij het inzetten van activiteiten en evenementen gedurende het gehele jubileumjaar wenselijk is. 

Van een kick-off event tot een open dag en van een feest tot een jubileum evenement voor relaties. Ideeën hebben we genoeg, samen maken we van jullie 10-jarig bestaan een groot succes!

jubileum-entertainment-bedrijf

Wist je dat een 10-jarig jubileum voor het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 10-jarig jubileum op het eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een spectaculair 10-jarig jubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.