Kickoff-medewerkersbijeenkomst

Kick-off event

Wil jij de nieuwe bedrijfsstrategie, een verandering in de bedrijfsactiviteiten of de doelstellingen van dat jaar delen met de medewerkers? Organiseer dan een spraakmakend kick-off event 🤩.

Medewerkersbijeenkomst-organiseren

Een vliegende start met een kick-off event

Voordat we beginnen met het plannen van jullie kick-off event gaan we eerst samen in gesprek. Het doel van het event en jullie visie en doelstellingen zijn namelijk enorm belangrijk voor een geslaagd concept. Samen kijken we wat voor event er bij jullie past. Gaat de voorkeur uit naar inspirerende verhalen, interactieve presentaties of lezingen die raken? Er is altijd wel een vorm die jullie verhaal op de juiste wijze overbrengt. Je hebt tenslotte maar één kans voor een eerste indruk!

Kick-off-event

Strategie waarmaken

Jouw visie, nieuwe strategie of doelstellingen staan als een huis. Creëer dan ook een spraakmakend moment, om dit te delen met de medewerkers. Maak een goede start en haal het meeste rendement uit een strategisch kick-off event. De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen vertalen jouw verhaal tot een passende kick-off. Samen zorgen we voor een sterke boost, die zal bijdragen aan het realiseren van jullie ambities en doelstellingen. Jij focust je op de inhoud en wij zorgen ervoor dat het tot zijn recht komt en waardevol wordt!

kick-off-event-feestavond

Kun je kosten voor een kick off event aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een kick off event, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor een spraakmakende kick-off?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.