Nieuwjaarsborrel-organiseren

Nieuwjaarsborrel organiseren

Trap jij het jaar af met een knallende 💥 nieuwjaarsborrel? Deze kick-off is hét perfecte moment om bij elkaar te komen met al jouw collegas. Wil je een fantastische nieuwjaarsborrel 🥂 organiseren? Wij vertellen je er graag alles over! 

Nieuwjaarsborrel-organiseren-bedrijf

Nieuwjaarsborrel bij jou op kantoor

Vaak is een bedrijfspand de perfecte plek om een nieuwjaarsborrel te organiseren. Er zijn veel mogelijkheden om jouw bedrijfspand om te toveren tot een feestelijke locatie. Daarnaast brengt een nieuwjaarsborrel organiseren in je eigen bedrijfspand ook voordelen met zich mee. 

Binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn veel kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Zo kun je voordelig profiteren van jouw perfecte nieuwjaarsborrel!

Nieuwjaarsfeest-bedrijf

Een onvergetelijke nieuwjaarsborrel organiseren

Met een glas champagne proosten op het nieuwe jaar! Bij een nieuwjaarsborrel draait het natuurlijk niet alleen om drankjes. Hapjes kunnen hier ook niet bij ontbreken. Ga jij voor een borrel, een luxe diner of neem jij de middenweg en kies je voor een walking diner? 

Met de juiste catering zorg je voor een heerlijke nieuwjaarsevent. Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen en produceren we een nieuwjaarsborrel op maat. We stemmen het concept volledig af op jullie wensen en budget.

Nieuwjaarsborrel-ideeen

Creatieve nieuwjaarsborrel?

Bij Raad & Daad evenementen zijn de ideeën oneindig. Een nieuwjaarsborrel organiseren klinkt simpel, maar wat komt er allemaal bij kijken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een creatief meedenkend brein nodig? 

Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om samen de perfecte kick-off van het nieuwe jaar te organiseren!

“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een sfeervolle nieuwsjaarsborrel?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.