Amerikaans-Kerstfeest-aankleding

Amerikaans kerstfeest in Rotterdam

Personeelsfeest
Neele-Vat

Het jaarlijkse Kerstfeest πŸŽ… bij Neele-Vat, de sprankelende afsluiting van een jaar vol toewijding en hard werken. Dit jaar brachten we de sfeer van een Amerikaanse kerst πŸ‡ΊπŸ‡Έ naar Rotterdam. Een gezellige bruine kroeg met comfortable chesterfield banken, candy canes en een rood-witte dansvloer.

🏒

Locatie

Direct voor de loading docks waar vrachtwagens af en aan rijden werd een gigantisch boogpaviljoen geplaatst. Dankzij de constante aanwezigheid van verkeersbegeleiders kon het vrachtverkeer zonder enige hinder blijven laden en lossen.

🎯

Doelstelling

Gezamenlijk het jaar afsluiten met alle medewerkers, van alle vestigingen. Een bedankje voor het harde werken en een jaar vol toewijding.

πŸ˜„

Aantal personen

Alles werd uit de kast gehaald om de ruim 500 medewerkers te trakteren op een onvergetelijke avond in Amerikaanse kerstsferen.

Amerikaans-Kerstfeest-op-locatie-organiseren

Storm Pia

Donderdag 21 december 2023 -  storm Pia nadert Nederland. De noordwesterstorm veroorzaakt zware windstoten van meer dan 100 km per uur. Ondertussen staat op het terrein van Neele-Vat, een grote feesttent klaar voor het jaarlijkse kerstfeest. Samen nemen we, in overleg met de verzekering, 4 uur voor de start het vervelende besluit: het kerstfeest gaat niet door. De veiligheid van de gasten kan niet worden gewaarborgd. Het resultaat: na 3 dagen lang opbouwen, alles zonder climax weer afbouwen. Dankzij de evenementenverzekering bouwden we twee maanden later alles weer opnieuw op. En zo was het in Februari weer even kerst.

Amerikaans-kerstfeest-bewegwijzering

Candy canes

Dit jaar werd gekozen voor een Amerikaans kerstthema, compleet met rood-witte accenten, candy canes en een gezellige bruine kroeg vibe met comfortabele chesterfield banken. Bij binnenkomst werden gasten meteen ondergedompeld in de feestelijke sfeer. De foodstations waren gevuld met overheerlijke Amerikaanse kerstgerechten, van smeuΓ―g gehaktbrood tot sappige Virginia baked ham en klassieke roast turkey, vergezeld van verrukkelijke stuffed jacket potatoes. Een genot voor de smaakpapillen!

Maar het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel het feest wat daarna losbarstte. De DJ en coverband β€˜Session’ zorgden voor een overvolle dansvloer waar medewerkers genoten van de muziek en gezelligheid.

Have a holly jolly christmas

Wil jij ook zo'n onvergetelijk kerstfeest op het bedrijf organiseren? Laten we kennismaken en de mogelijkheden bij jou op locatie bekijken.

Amerikaans-kerstfeest-op-eigen-locatie
Amerikaans-Kerstevent-bedrijf
Amerikaans-kerstfeest-aankleding
Evenementenbureau-Raad-en-Daad

Ook een kerstfeest organiseren?

Wil je ook een kerstfeest op eigen bedrijfsterrein organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!