Kerstfeest-bedrijf

Kerstfeest op het bedrijf

In de tijd waar gezelligheid en saamhorigheid centraal staan, wil je een knallend 💥 kerstfeest op jouw bedrijf organiseren. Een kerstevent waar nog maanden over nagepraat wordt! Wij helpen je graag met het organiseren van een kerstfeest 🎅 op jouw bedrijf.

Kerstfeest-op-het-bedrijf

Kerstfeest op locatie

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een kerstfeest bij hen op het bedrijf te organiseren. Want zeg nou zelf; hoe leuk is het om jouw kantoor of bedrijfspand helemaal om te toveren tot een locatie volledig in kerstsfeer. Dit kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar op een goed kerstfeest mag heerlijk eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. 

Ook een passend sprankelend decor is een must voor een kerstfeest op het bedrijf! Wil je zelf niet het gehele event moeten speechen? Met entertainment kun je van de eerste tot de laatste seconden optimaal genieten van jouw kerstevent op de zaak!

ideeen-kerstfeest-bedrijf

Ingrediënten voor een kerstfeest

Kerst vieren = heerlijk eten. Tijdens de kerstdagen wordt er volop heerlijk gegeten met familie en vrienden. Bij een kerstfeest op het bedrijf kan een diner dan natuurlijk ook niet ontbreken. We zorgen dat jullie kantoor of bedrijfslocatie helemaal omgetoverd is in winterse kerstsferen. Een grote kerstboom, mooi gedekte ronde tafels, kerstdecoraties en heel veel kleine lichtjes! 

Bij binnenkomst zorgt de sfeervolle achtergrondmuziek voor de ultieme kerstsfeer voor jouw gasten. Een speech is onmisbaar op een kerstfeest, maar daarna kan er heerlijk gegeten en gedronken worden. Na het diner gaan de voetjes van de vloer en mag er gedanst worden! Welke ingrediënten zorgen voor een knallend kerstfeest op jouw bedrijf?

Kerstfeest-bedrijf-inrichting

Wist je dat een kerstfeest op het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn? 

Een kerstfeest op het bedrijf organiseren kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het kerstfeest fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een kerstfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV

Offerte aanvragen voor een kerstfeest op het bedrijf?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.