Bedrijfuitje-organiseren

Bedrijfsuitje organiseren

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfsuitje te organiseren. Om een bedrijfsjubileum te vieren 🥳, de medewerkers nader tot elkaar te brengen tijdens een teambuildingsdag of om ze te bedanken en in het zonnetje ☀️ te zetten met een teamuitje.

Bedrijfsuitje-strand

Ga eropuit met de collega's

Een bedrijfsuitje is te organiseren in veel verschillende vormen. Daarom willen we je eerst echt leren kennen. We vragen je het hemd van het lijf en willen alles weten over het bedrijf en de medewerkers. Wat is voor jouw medewerkers het perfecte personeelsuitje? Zijn jullie actief ingesteld en houden jullie van competitie of laten jullie je liever passief verrassen? 

Zodra we een goed beeld hebben van jouw bedrijf gaan we aan de slag. Alleen wanneer we alles van je weten kunnen wij het perfecte bedrijfsuitje organiseren. We presenteren vervolgens een passend concept, waar gegarandeerd nog lang over nagepraat zal worden. 

Personeelsuitje

Bedrijfsuitje voor het hele bedrijf

Wordt het een eendaags teamuitje of geven jullie de voorkeur aan een geheel verzorgd personeelsweekend? Of wordt het bedrijfsuitje uitgebreid met een heerlijk diner en misschien zelfs wel een feestavond? 

Bij Raad & Daad evenementen zijn de mogelijkheden van uitjes eindeloos, zo ook in de manier van organiseren. We kunnen jullie ondersteunen, maar ook de hele organisatie uit handen nemen. We vinden het belangrijk dat het voor jullie goed voelt. De keuze is dan ook aan jullie, het is immers jullie feest! 

Tijdens het bedrijfsuitje is er altijd een van onze eventmanagers aanwezig voor de gehele aansturing. Zo kan jij genieten en plezier maken met de collega's, terwijl wij letten op de kleinste details! 

Actief-bedrijfsuitje-organiseren

Wist je dat een bedrijfsuitje fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een personeelsuitje kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsuitje organiseren dat niemand meer zal vergeten!

“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen

Offerte aanvragen voor een passend bedrijfsuitje?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.