Kerstevent-organiseren

Swingende online bingo show

Online evenement
Seaway7

Als internationale organisatie met medewerkers die voor een groot gedeelte op zee werken is het ieder jaar weer de uitdaging om een kerstfeest te organiseren. De uitdaging wordt nog groter wanneer de wens van de directie is om gezamenlijk het jaar af te sluiten, rekening houdend met de maatregelen van toen.

🏢

Locatie

Wereldwijd logde de medewerkers van Seaway7, vanuit huis of het schip, in om live mee te kijken naar de televisiestudio in Rotterdam.

🎯

Doelstelling

Gezamenlijk het jaar feestelijk afsluiten, met alle (internationale) collega's. En dat in tijden van maatregelen waarin niemand mocht samen komen.

😄

Aantal personen

550 internationale medewerkers keken mee naar de swingende bingo show

Techniek-digitaal-kerstfeest

Op afstand gezamenlijk het jaar afsluiten

We stonden voor de opdracht een digitaal kerstfeest te organiseren. Een feest, welke aanspreekt bij alle medewerkers uit de organisaties. Rekening houdend met het internationale gezelschap, de digitale afstand en de diverse tijdzones. Het idee voor een swingende bingo show werd al snel geboren.

Swingende-online-bingo-show

Swingende online bingo show

Maar vergis je niet.. dit werd niet zomaar een bingo. Deze bingoshow zat bomvol energie, dans en zang! De medewerkers zongen mee uit volle borst en de diverse dansen worden met enthousiasme meegedaan. Live muziek, high fives, de vogeltjesdans alles volgde elkaar in hoog tempo op. Het was een feest der herkenning. Dansbare disco, guilty pleasures en uiteraard de nodige kerstnummers - ze kwamen allemaal voorbij.

Laat je niet te veel afleiden, blijf vooral scherp. Streep de getallen en plaatjes van de bingokaart weg en wordt de winnaar van de avond.

High fives, de vogeltjesdans...

En dit allemaal in een op en top kerstsetting, live uitgezonden vanuit de kerststudio. Dit was nog eens een spraakmakend voorbeeld van een digitaal kerstfeest!

Online-bingo-show
Digitaal-kerstfeest-seaway7
Swingende-online-bingo
Evenementenbureau-Rotterdam

Ook een online evenement organiseren?

Wil je ook een digitale swingende bingo voor de collega's organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!