10-jaar-lansingerland-organiseren

10 jaar Gemeente Lansingerland voor de inwoners

Publieksevenement
Gemeente Lansingerland

Gemeente Lansingerland bestaat 10 jaar. En dat werd groots gevierd voor de gehele gemeente. Alle inwoners van Lansingerland en omliggende gemeentes werden op de hoogte gesteld middels een krachtige mediacampagne.

🏢

Locatie

Het Annie MG Schmidt park werd compleet omgetoverd tot festivalterrein met alle benodigde faciliteiten.

🎯

Doelstelling

"Zorg dat de gehele gemeente uitloopt naar ons 10 jaar Lansingerland Festival XXL." En dat deden ze. De gemeente kende na dit jaar vele mooie festivals op deze plek. Een traditie was geboren.

😄

Aantal personen

In één weekend bezochten in totaal 40.000 bezoekers 10 jaar Lansingerland.

Foodtruck-festival-lansingerland

Van mainstage tot een mega zeepkistenhelling

We hebben gezocht naar een geschikte locatie binnen de gemeente waarbij we diverse areas konden creëren. Voor ieder wat wils. Het Annie MG Schmidt park leent zich daar uitermate geschikt voor. 

Zo plaatsten we een Zeepkistenhelling van maar liefst 8 meter hoog en 30 meter lang, een groot podium met bekende artiesten, een foodtruckfestival met 30 foodtrucks en een mega kinderplein met een zweefmolen, skatepark en allerlei stoere buitenactiviteiten.

lansingerland-festival-organiseren

Trots en blijdschap

Van de jongste inwoner tot aan de oudste inwoner. Aan iedereen was gedacht middels de diverse feestpleinen. Alle bezoekers vertrokken met de mooiste glimlach op zijn of haar gezicht. Het weer werkte uitstekend mee. En we zagen de bezoekers niet 1, niet 2 maar alle 3 de dagen terugkomen.

De vibe was magisch en heel relaxt om er gewoon te zijn. Je werd getrakteerd op vele mooie momenten. Er was overal wat nieuws te zien of te beleven.

Het resultaat

Het resultaat: het begin van een traditie. 

10-jaar-lansingerland
10-jaar-lansingerland-foodtruck
lansingerland-festival

Ook een foodtruck festival organiseren?

Wil je ook een foodtruck festival organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!