Stuiterend door de sinterklaas drive thru

Familiedag
VORM

Wat doe je als door de maatregelen voor de tweede jaar op het rij het Sinterklaasfeest, voor de kinderen van je medewerkers, op losse schroeven staat? VORM besloot een zogenaamde drive-thru te organiseren, alleen dan wandelend op afstand over het eigen terrein.

🏢

Locatie

Op het eigen buitenterrein van VORM werd een eenrichtings route gecreëerd, welke de gasten al wandelend konden afleggen.

🎯

Doelstelling

Een gezellig sinterklaasfeest voor de kinderen van de medewerkers, ondanks de geldende maatregelen.

😄

Aantal personen

In 6 verschillende shifts ontvingen we ruim 80 kinderen samen met hun papa en/of mama.

Sinterklaas-op-het-werk

Op en top spanning

Normaliter organiseer je een feestelijke ochtend of middag. Met een spraakmakende show, dansjes met de pieten en uiteraard het bezoek van de Sint. Met de medewerkers en hun kinderen, allen tezamen. Maar wat doe je als dat niet kan?

Deze situatie deed zich ook voor bij het sinterklaasfeest van VORM. Al snel werd er besloten om een zogenoemde sinterklaas drive-thru te organiseren. Eigenlijk meer een walk-thru gezien er op het parkeerterrein van VORMs kantoor de ruimte beter benut kon worden door te gaan wandelen. De gezinnen werden in tijdsblokken bij de entree van het parkeerterrein, ontvangen door de pieten. Gespannen gezichten en stuiterende kinderen wisselden elkaar af. Benieuwd naar wat komen ging!

Activiteiten-Sinterklaas-drive-thru

Lekkernijen, activiteiten en een bezoek van de Sint

Bij de foodtruck werd er lekkere warme chocolademelk en een portie poffertjes gehaald, waarna het feest echt kon gaan beginnen. De kinderen zochten enthousiast naar de chocoladeletters, losten de raadsels op en namen deel aan de diverse activiteiten. Pieten begeleiden de activiteiten en namen het op tegen de kinderen in een jute zakken race of tijdens het cadeautjes gooien. Maar laten we eerlijk zijn een sinterklaas drive-thru is uiteraard niet compleet zonder een bezoek van de Sint.

Zodra de kinderen aan alle activiteiten hadden meegedaan stapten ze de hoek om. En daar, daar kwamen de danspieten en de Sint tevoorschijn. De kinderen dansten voor de Sint, gingen met hem op de foto en gaven hun tekening.

Passend cadeautje voor ieder kind van de Sint

Het feest kon niet meer stuk! En of dat dan nog niet alles was. Piet dook de pakjeskamer in en haalde er voor ieder kind een passend cadeautje uit. YES!

Sinterklaasfeest-organiseren
Ideeen-Sinterklaasfeest-bedrijf
Sinterklaasfeest-organiseren-bedrijf

Ook een sinterklaasfeest organiseren?

Wil je ook een sinterklaasfeest op kantoor organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!