Symposium-organiseren

Symposium met helden uit de zorg in de hoofdrol

Relatie-evenement
Prodeba

In de zorg staat de mens🧍altijd centraal. Maar welke stappen moeten er gezet worden om in de toekomst de zorg nog beter aan te laten sluiten op elke unieke behoefte? We brachten tijdens het symposium zorgprofessionals bij elkaar om samen te leren, verbinden 🤝 en perspectieven te delen.

🏢

Locatie

Een schitterende dag waar betrokken relaties samenkwamen in het prachtige Corpus Congress Centre voor het lustrum symposium van Prodeba.

🎯

Doelstelling

Samen leren, verbinden en het delen van perspectieven, met de mens altijd centraal. Samen stappen zetten naar een toekomst waarin de zorg nog beter aansluit op elke unieke behoefte. 

😄

Aantal personen

Een unieke kans om samen met 200 zorgmedewerkers, samenwerkings- en ketenpartners dieper in te gaan op de toekomst van de zorg.

Donuts-huisstijl-symposium

De huisstijl veranderde in een levendig decor

Vanaf het moment dat de gasten de omgetoverde lounge betraden, werden ze ondergedompeld in de unieke sfeer van Prodeba. Een kleurrijk decor met een imposante donutwall in de bedrijfskleuren, een informatiemarkt en kunstwerken van eigen cliënten, zetten de toon voor een onvergetelijke dag. Het gekleurd tapijt, een prachtige podiumrok en de verlichting in de speelse huisstijlkleuren van Prodeba maken van de grote zaal een echte blikvanger. En de grote bloemstukken naast het podium voegen nog net dat beetje extra toe.

Symposium-catering

Stralende gezichten

De zorgvuldig geselecteerde sprekers brachten diepgang en expertise in hun presentaties over de verschillende diensten van Prodeba. Met de enthousiaste moderatie van Paul Ruskens werd het publiek tijdens de plenaire sessie actief betrokken bij de discussies, terwijl Kim Verburg (een van de twee directrices) straalde op het podium als het gezicht van Prodeba. De break-out sessies waren een waardevol onderdeel van het programma, waarin de diensten van Prodeba op interactieve wijze werden belicht. Van kleinschalig wonen tot therapiehond Bes, elk aspect werd met passie en kennis uitgediept. Hoe gaan we complexe uitdagingen te lijf en omarmen we nieuwe ontwikkelingen?

Het resultaat, een zee van lachende gezichten en overweldigend positieve reacties.

Medewerkers van Prodeba vormden een top crew achter de schermen. Van de gastvrije ontvangstdames tot de vlotte registratie, van de attente garderobemedewerkers tot de enthousiaste sprekers op de informatiemarkt, zij maakten dit evenement tot een groot succes.

Lustrum-symposium-prodeba
Lustrum-prodeba
Symposium-bewegwijzering

Ook een symposium organiseren?

Wil je ook een symposium met impact organiseren voor je relatie? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!