Visiebijeenkomst Gemeente Zoetermeer

Visiebijeenkomst

Ons concept Borrelende Breinen Off Piste vond plaats in de winterperiode en moest natuurlijk in Zoetermeer plaatsvinden op de meest winterse locatie Snowworld.

Bij off piste rijden gaat het om het vinden van verse poeder: de maagdelijk witte sneeuw die nog niemand heeft bereden. Belangrijk zijn richting en koers, maar ook de beleving van de nieuw gekozen route. Buiten de bestaande paden rijden geldt als het zoeken naar het onbekende, naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Durf ze te pakken! Onderweg is het spannend en er zullen heel wat verrassingen op ieders pad komen. Hoe gaat men om met nieuwe uitdagingen?

Inspirerende seminars

Om de kunst van het off piste rijden volledig onder de knie te krijgen is instructie en oefening nodig. Onze instructeurs zijn zorgvuldig gekozen voor de optimale inspiratie. U en uw collega’s kunnen met deze tips & tricks de komende jaren met de verkregen bagage, positief, daadkrachtig en vol zelfvertrouwen de toekomst in. Het geeft hun een boost.

De inspirerende seminars laten de ambtenaren zien wat oa doorzettingsvermogen, nieuwe kansen pakken en communiceren inhoud. De juiste mindset maakt alles mogelijk!

Na deze eventdag werd er positief naar het nieuwe werken aangekeken, het interne netwerk van de ambtenaren is vergroot, het energielevel van een ieder verhoogd, de lol onder de collega’s en het teamgevoel toegenomen. Met de juiste eventstrategie is het behalen van doelstellingen genieten. Je ziet mensen positief veranderen en in beweging komen en dat is het mooiste wat er is. Grenzen verleggen om er beter uit te komen. Eventstrategie maakt het allemaal mogelijk.

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.