OUD & NIEUW FEEST

Dansend het nieuwe jaar in!

Al meerdere jaren mogen wij een mooie opdracht verzorgen voor de Gemeente Zoetermeer met een maatschappelijk belang. In opdracht van en in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer hebben wij wederom het LIT Oud&Nieuw feest georganiseerd in het Silverdome in Zoetermeer.

Het evenement is een initiatief om de jongeren in de doelgroep van 16-22 jaar in Zoetermeer en omringde gemeentes een veilige en gecontroleerde thuishaven te bieden tijdens de jaarwisseling. Een grote productionele klus waar altijd veel bij komt kijken. Het Silverdome in Zoetermeer is de perfecte locatie om dit soepel te laten verlopen.

1.600 feestende jongeren

De locatie biedt de mogelijkheid qua capaciteit voor alle bezoekers, maar ook alles er rondom is hierdoor goed te stroomlijnen. Denk aan alle inzet van veiligheidsdiensten, pendelbussen en dergelijke. De routing met de benodigde faciliteiten is dan ook uitgedacht tot in de puntjes. Vanwege de doelgroep is er een streng deurbeleid om te zorgen dat veiligheid altijd voorop staat.

Samen met First Noise verzorgen wij daarnaast ook de marketing, promotie, kaartverkoop en lineup van lokale en bekende DJs. Met een spraakmakende line-up van o.a. Diaz en Bruno, Hato, Kids By Nature was dit jaar een groot succes. Alles moet perfect aansluiten op de doelgroep. Een grote organisatorisch klus met een duidelijke strategie.

Onze eventmanagers

Hoe hebben onze eventmanagers deze opdracht ervaren?

"Alle events zijn bijzonder maar dit zijn de evenementen die er wel uitspringen. Juist omdat ze zo anders zijn en altijd veel uitdaging met zich mee brengen. Voor ons zijn het pure productieklussen, het tot in details alles regelen en niets aan het toeval over laten. Iets wat perfect bij ons team past als perfectionisten. De adrenaline en energie die wij ervaren voor-, tijdens en na het evenement, is een fantastisch gevoel! Als team zo het nieuwe jaar beginnen is voor ons bijzonder en direct een waanzinnige start." - Tim, Gloria & Jolanda

Gloria Huisman

Wat klanten over ons zeggen

Anneloes Offerman
Marketing & Communicatie

“Raad en Daad heeft voor ons een fantastisch team event georganiseerd. Collega’s uit diverse Noord-Europese landen kwamen voor deze belevenis naar Rotterdam. Wij raden dan ook een ieder aan om hun bedrijfsevent door Raad en Daad te laten verzorgen!”

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen