OPENING | VREUGDENHIL DAIRY FOODS

Officiële opening

Na de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor in Nijkerk is er wederom een grote mijlpaal te vieren. Namelijk de opening van de hightech fabriek in Gorinchem. Met ruim 350 miljoen liter melk per jaar is dit een mijlpaal om trots op te zijn.

Bij het concept “We bring you the best of milk” draait het om een kijkje achter de schermen te nemen. We laten de gasten zien om echt in het hart van Vreugdenhil te stappen waar het product wordt gefabriceerd. Tijdens The Inspiration Tour leerde de gasten allerlei feitjes en weetjes over Vreugdenhil Dairy Foods. Het hart van de organisatie in Toren 7 liet de gasten ervaren hoe het is om een fabriek vol in bedrijf te zien en te runnen. De gasten ervaarden The Inspiration Tour als fascinerend, informatief en leuk. Het gehele proces werd voor het eerst van dichtbij getoond. En unieke kans voor velen.

Paviljoen

Omdat de fabriek nooit stil kan staan is er een goed doordacht plan opgesteld om alle processen op volle toeren door te laten gaan. De paden van de gasten kruisten de continue aanvoer aan vrachtwagens met melk van de boeren. De verkeersregelaars, het hekkenplan, de signing maakte de situatie veilig en duidelijk. Het grote paviljoen werd opgedeeld in een presentatieruimte en een borrelruimte. Na het officiële gedeelte startte the inspiration tour.

Deze dag stond in het teken van de officiële opening, kennis overdragen en inspireren. Het resultaat 750 nieuwe ambassadeurs en trotse medewerkers.

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.